You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung Galaxy S II smartphone

Samsung Galaxy S II smartphone

geschreven door Constance

Samsung heeft op het Mobile World Congress in Barcelona de Galaxy S II gelanceerd. Deze dual-core smartphone draait op  Android™ 2.3 Gingerbread. Dankzij de dual-core applicatieprocessor en geavanceerde HSPA verbinding kun je lekker snel internetten. Op de 3D userinterface kun je direct tussen applicaties switchen en 3D games en video’s verschijnen haarscherp op het Super AMOLED Plus display. Een bredere kijkhoek en vergrote leesbaarheid van het display als je buiten bent, geeft de Samsung Galaxy S II een betere kijkervaring dan elk ander mobiel device. Bovendien zorgt de Super AMOLED Plus display ervoor dat de Galaxy S II energiezuiniger is.

Samsung Hubs
Op de Galaxy S II heeft Samsung vier hubs geïntegreerd. Social Hub Premium biedt één plek voor al je contacten, hierin zie je direct de updates van je contacten op sociale netwerksites. Met de Readers Hub heb je altijd een bibliotheek aan boeken, tijdschriften en kranten bij je. Je hebt toegang tot 2,2 miljoen boeken, 2.000 kranten in 49 talen en 2.300 populaire tijdschriften in 22 talen. Via de Game Hub biedt kun je mobiele games downloaden en spelen en de Music Hub is je persoonlijke muziekmanager met toegang tot meer dan 12 miljoen tracks van 7Digital. 

Ook nieuw op de Galaxy S II is Live Panel. Hiermee kun je je eigen startscherm pimpen. Je bepaalt zelf  het ontwerp en welke online diensten en mobiele apps op het display verschijnen. Met de Galaxy S II heb je tevens je ideale reismaatje gevonden. De Customized Voice Translation-applicatie vertaalt gesproken en geschreven teksten in diverse talen. Je spreekt een woord of zin in en de smartphone geeft je direct de vertaling. Wel zo makkelijk als je de juiste maat van je favoriete Italiaanse schoenen wilt vragen 🙂

De Samsung Galaxy S II is vanaf het tweede kwartaal in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 699,- incl. BTW.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com