Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
  • DUO lanceert party collectie DUO lanceert party collectie
  • Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière
  • Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014 Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014
shoppen

K-Swiss winterlaars

Ik weet het, het voorjaar en de zomer moeten nog komen en ik heb het al over de must-have voor najaar/winter 2011/2012. Maar ik wilde jullie deze geweldige laars niet onthouden.

K-Swiss heeft nl., naast sportstyle sneakers en performance schoenen nu ook een stoere boot. Deze laars, is kniehoog en gemaakt van fleece en er is gebruikt gemaakt van ION Mask (nano technologie die de laars water en vuil afstotend maken). Verder heeft de K-Swiss Blade Light Recovery Boot dezelfde zool als de runningschoen Blade Light Run en het voetbed is van siliconen dat de doorbloeding van de voet stimuleert en zorgt voor een perfecte pasvorm. Dus je loopt niet alleen heerlijk, je voeten blijven ook nog lekker warm. 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?