You are here: Home » Gadgets » K-Swiss winterlaars

K-Swiss winterlaars

geschreven door Constance

Ik weet het, het voorjaar en de zomer moeten nog komen en ik heb het al over de must-have voor najaar/winter 2011/2012. Maar ik wilde jullie deze geweldige laars niet onthouden.

K-Swiss heeft nl., naast sportstyle sneakers en performance schoenen nu ook een stoere boot. Deze laars, is kniehoog en gemaakt van fleece en er is gebruikt gemaakt van ION Mask (nano technologie die de laars water en vuil afstotend maken). Verder heeft de K-Swiss Blade Light Recovery Boot dezelfde zool als de runningschoen Blade Light Run en het voetbed is van siliconen dat de doorbloeding van de voet stimuleert en zorgt voor een perfecte pasvorm. Dus je loopt niet alleen heerlijk, je voeten blijven ook nog lekker warm. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com