Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
  • Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum
  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; IMAGE Skincare Iluma producten Test; IMAGE Skincare Iluma producten
shoppen

Test: Embryolisse Anti-Aging Sérum

Ik heb vorige maand een pompflacon van de Embryolisse Sérum Anti-Age Redensifiant thuis gekregen zodat ik dit kon gaan testen.

De verwachtingen waren bij mij hoog gespannen aangezien ik al heel veel had gelezen over dit Franse huidverzorgingsmerk en ik ben hierin niet teleurgesteld. Het Embryolisse Sérum Anti-Age Redensifiant is heel vloeibaar, waardoor je maar heel weinig nodig hebt en het smeert ook nog eens erg goed uit. Ik heb het sérum de afgelopen maand als dag- en nachtverzorging gebruikt maar je kunt het ook over je dagcrème gebruiken.

Mijn huid voelt na het smeren erg lekker zacht aan (het sérum ruikt ook lekker) en ik had ook het gevoel dat mijn huid extra gevoed en verzorgd werd maar dat doen heel veel crèmes en sérums. Maar afgelopen week werd ik door verschillende vrouwen gecomplimenteerd dat ik er zo goed uitzag, en dat mijn huid zo straalde en of ik soms iets had ‘laten’ doen! En toen ik in de spiegel keek begreep ik wel wat ze bedoelden, inderdaad ziet mijn huid er ‘voller’ uit en zijn mijn lachrimpels minder diep.

Dus jullie begrijpen dit ik nu ook de Embryolisse Anti-Age Redensifiant  Contours Yeux-Lèvres (voor rond de ogen en de lippen) wil bestellen want deze pakt de bekende ‘probleemzones’ aan.

Conclusie: je krijgt bij de Embryolisse Anti-Age serie veel waar voor je geld en je betaalt absoluut niet teveel. Sterker nog: ik heb het idee dat je bij de (veel) duurdere merken een crème/sérum koopt waarbij je eigenlijk alleen betaalt voor de naam en/of de verpakking. En de Anti-Age lijn wel de duurste serie uit het assortiment, maar je betaalt voor de Embryolisse Baume Secours slechts euro 12,50.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?