Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Met een Hortensia in huis leef je gezonder Met een Hortensia in huis leef je gezonder
  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon
ladygadgets

iPhone als flessenopener

De iBottleopener case is in de V.S. inmiddels een groot succes. In de achterzijde van deze beschermhoes voor de iPhone 3G(S) zit een opener verwerkt.


De iBottleopener case is gemakkelijk en snel te bevestigen. De iPhone 3G(S) wordt in het eerste deel van de case geschoven. Hierna wordt het kleinere deel aan de onderzijde bevestigd … en klaar is de iBottleopener. Een flesje frisdrank of bier is in een handomdraai geopend.

De iBottleopener case is een stevige kunststof case en beschermt de iPhone optimaal tegen krassen en stoten. Vanzelfsprekend is er rekening gehouden met de ingangen, die door uitsparingen in de beschermhoes goed bereikbaar blijven.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?