You are here: Home » Accessoires » iPhone als flessenopener

iPhone als flessenopener

geschreven door Constance

De iBottleopener case is in de V.S. inmiddels een groot succes. In de achterzijde van deze beschermhoes voor de iPhone 3G(S) zit een opener verwerkt.


De iBottleopener case is gemakkelijk en snel te bevestigen. De iPhone 3G(S) wordt in het eerste deel van de case geschoven. Hierna wordt het kleinere deel aan de onderzijde bevestigd … en klaar is de iBottleopener. Een flesje frisdrank of bier is in een handomdraai geopend.

De iBottleopener case is een stevige kunststof case en beschermt de iPhone optimaal tegen krassen en stoten. Vanzelfsprekend is er rekening gehouden met de ingangen, die door uitsparingen in de beschermhoes goed bereikbaar blijven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com