You are here: Home » Beauty » Estée Lauder introduceert nieuwe mascara

Estée Lauder introduceert nieuwe mascara

geschreven door Constance

Vanaf 7 maart as. ligt de allernieuwste Estée Lauder mascara in de winkels, de Sumptuous Extreme Mascara.

Deze mascara heeft een reuze grote borstel (Extreme BrushComber: een combinatie tussen een borstel en een kam) en geeft je wimpers in 1 keer meer, langere en grotere wimpers en daardoor krijgen je wimpers een echt ‘valse wimpers’ effect. Door de Extreme BrushComber worden al je wimpers gedekt, zodat ook de haartjes in de ooghoeken niet meer apart behandeld hoeven te worden. De Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara bevat de Extreme Bold Volume formula en deze bestaat uit: Tri-Blend Muliplying Vezels (3 vezels speciaal om je wimpers te verlengen en op te vullen.) De Hollow Tube Fiber geeft krul en lengte, de Solid Rod Fiber zorgt voor volume en lengte en de Micro-Locking Fiber heeft een verdikkende werking en lengte. Je wimpers worden ook nog verzorgd met het Lash-Advancing Vitamin Complex en Panthenol (Vitamine B5) en het anti-oxidant Rozemarijn beschermt je wimpers tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verder is deze mascara ook perfect geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdraagsters en is te koop in Extreme Black en Extreme Brown.

Nu heb ik een tijdje geleden een exemplaar van de Sumptuous Extreme Mascara thuis gestuurd gekregen en ik ben echt razend enthousiast want je hoeft echt maar 1 keer over je wimpers heen te gaan en ze zijn vol, lang en dik en zien eruit alsof je met nepwimpers aan de gang bent gegaan. En dat zonder klontjes of andere ongemakken. Verder blijft de mascara super goed zitten (ook onder je ogen) en is ie erg zuinig in gebruik. Dus ik heb weer, als mascara-verslaafde, een nieuwe topper!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Wordt de Apple iTV een must voor filmliefhebbers? | Gadget spy 7 december 2011 - 03:29

[…] elk model dat het laatste jaar is uitgebracht door Jabra heb ik mogen testen. … Read more on Wonen.Blogo.nl Category: Handige Gadgets Tag: Apple, filmliefhebbers, must, voor, Wordt december 7th, 2011 […]

Reageer
Wordt de Apple iTV een must voor filmliefhebbers? | Gadget spy 7 december 2011 - 03:29

[…] elk model dat het laatste jaar is uitgebracht door Jabra heb ik mogen testen. … Read more on Wonen.Blogo.nl Category: Handige Gadgets Tag: Apple, filmliefhebbers, must, voor, Wordt december 7th, 2011 […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com