Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
ladygadgets

Internetradio

Heb je nog steeds een ‘ouderwetse’ stereoinstallatie in je huiskamer staan? En vind je deze eigenlijk niet om aan te zien? De NOXON A540 is een aluminium internetradio die heel stijlvol is en daardoor bij elk interieur past.

Wat zijn de voordelen van internetradio vraag je je misschien af. Wat dacht je van meer dan 14.000 (voorgeprogrammeerde) zenders waarmee je altijd de muziek van jouw keuze kunt beluisteren dus voor ieder wat wils. Je hebt alleen een breedbandverbinding (DSL) nodig. De NOXON A540 kan je heel makkelijk aansluiten op je eigen versterker of AV-ontvanger en hij heeft een analoge en een digitale uitgang waardoor hij met elk systeem verbinding kan maken. De setup assistent helpt je bij het installeren als je een LAN- of WLAN verbinding hebt. Verder kan je met de NOXON A540 ook podcasts beluisteren of audioboeken en natuurlijk ook je eigen muziek vanaf je desktop of notebook en een USB poort (2.0) ontbreekt niet.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?