Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • SundayMonday breidt uit SundayMonday breidt uit
  • Facebook Prijsvraag: Armbandset van Leux Facebook Prijsvraag: Armbandset van Leux
  • Sneakers van Fred de la Bretonière Sneakers van Fred de la Bretonière
  • Guess armbanden Guess armbanden
  • Fred de la Bretonière kleding nu ook online Fred de la Bretonière kleding nu ook online
  • Moderne sieraden bij Viventy Moderne sieraden bij Viventy
shoppen

Fiat 500 by Gucci

In Milaan is deze week de Milan Fashion Week begonnen en speciaal hiervoor heeft Gucci een auto gelanceerd, nl. de ‘Fiat 500 by Gucci’.


Je ziet gelijk al een de buitenkant dat het gaat om een Gucci auto, want de Fiat 500 heeft het bekende Gucci logo in de wielen. Verder zie je ook de naam ‘Gucci’ terug op de stijl van de deuren en op de achterkant van de auto. En de Gucci kleuren groen-rood-groen vind je ook op de stoelen, gordels, versnellingspook, matten en sleutelhouder. En bij deze bijzondere Gucci Fiat horen ook bijbehorende reisaccessoires, zoals tassen, tracksuits, bombers, rijhandschoenen, zonnebrillen en een horloge. (Deze accessoires kan je kopen bij de Gucci winkel of online.) De ‘500 by Gucci’ is vanaf 1 april tot 30 juni exclusief online te bestellen.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?