Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Lingerie in boudoirstijl Lingerie in boudoirstijl
  • Shoppen.blogo.nl is op vakantie Shoppen.blogo.nl is op vakantie
  • Korting bij Shop until u Drop Korting bij Shop until u Drop
  • Ugg kopen in het buitenland Ugg kopen in het buitenland
  • Winkelen in Barcelona Winkelen in Barcelona
shoppen

Sex and the City of Gossip Girl excursie

Speciaal voor alle Shopaholics die voor het eerst in New York zijn (en dol zijn op SATC en/of Gossip Girl), zijn er 2 leuke excursies te boeken, de Sex and the City Tour en de Gossip Girl Tour.

Ik heb zelf de Sex and the City Tour gedaan. Je¬†rijdt met een bus¬†langs een groot aantal locaties waar de serie is opgenomen en je krijgt tijdens de tour ook nog tips te horen over minder bekende buurten en hippe boutiekjes in de West-Village. Je stopt onderweg een paar keer en aan het einde van de tour is er natuurlijk tijd om te genieten van een overheerlijke Cosmopolitan. Dit tripje is een must voor een Sex and the City addict en/of voor de echte shopper die nog een paar ‘geheime’ adresjes aan haar winkellijstje wil toevoegen.

Bij Gossip Girl Tour kom je langs het hotel waar de Bass en Van der Woodsen families regelmatig verblijven en natuurlijk worden ook de scholen Constance Billard & St. Jude’s niet overgeslagen. In de Upper East Side zie je het huis waar Lily & Bart getrouwd zijn en op 5th Avenue staat het appartement van Blair Waldorf. Je kunt gaan shoppen bij Henri Bendel, net als Blair & Serena en tenslotte zie je de NYU campus waar Dan & Vanessa studeren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?