Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Schemerschakelaar voor buiten Schemerschakelaar voor buiten
  • Mymuesli breidt uit met Tree of Tea Mymuesli breidt uit met Tree of Tea
  • Back to School of Work met de Uhmmbox Back to School of Work met de Uhmmbox
  • Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
ladygadgets

Beauty aanbiedingen app voor iPhone

“Aanbieding Beauty” is een nieuwe mobiele applicatie die mensen helpt bij het besparen op vele cosmetica producten van top merken.

De iPhone app biedt overzicht van actuele aanbiedingen binnen Nederlandse parfumerieën en drogisterijen. Selecteer op merk, categorie of winkel en zie direct welke producten er vandaag in de aanbieding zijn. Verder biedt deze app een overzicht van de laatste product introducties en innovaties binnen de cosmetica wereld.

Zit je een beetje krap deze maand maar wil je jezelf wel verwennen met cosmetica producten? Zoals bijvoorbeeld lipgloss van Chanel, scrub van Biotherm, nagellak van O.P.I., mascara van Estee Lauder en voor je man misschien wel die nieuwste sexy geur van Hugo Boss. Altijd op zoek geweest naar even nét dat beetje korting op de toch al dure cosmetica wereld? Dan ben je met deze applicatie aan het juiste adres. Heel handig, heel snel, maar vooral; heel voordelig.

Aanbieding Beauty is een variant op de uiterst populaire app “Aanbieding” die dagelijks overzicht geeft van aanbiedingen in supermarkten. Beide apps zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar in de Apple App Store.