You are here: Home » Beauty gadgets » Beauty aanbiedingen app voor iPhone

Beauty aanbiedingen app voor iPhone

geschreven door Constance

“Aanbieding Beauty” is een nieuwe mobiele applicatie die mensen helpt bij het besparen op vele cosmetica producten van top merken.

De iPhone app biedt overzicht van actuele aanbiedingen binnen Nederlandse parfumerieën en drogisterijen. Selecteer op merk, categorie of winkel en zie direct welke producten er vandaag in de aanbieding zijn. Verder biedt deze app een overzicht van de laatste product introducties en innovaties binnen de cosmetica wereld.

Zit je een beetje krap deze maand maar wil je jezelf wel verwennen met cosmetica producten? Zoals bijvoorbeeld lipgloss van Chanel, scrub van Biotherm, nagellak van O.P.I., mascara van Estee Lauder en voor je man misschien wel die nieuwste sexy geur van Hugo Boss. Altijd op zoek geweest naar even nét dat beetje korting op de toch al dure cosmetica wereld? Dan ben je met deze applicatie aan het juiste adres. Heel handig, heel snel, maar vooral; heel voordelig.

Aanbieding Beauty is een variant op de uiterst populaire app “Aanbieding” die dagelijks overzicht geeft van aanbiedingen in supermarkten. Beide apps zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar in de Apple App Store.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com