Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Beauty aanbiedingen app voor iPhone

“Aanbieding Beauty” is een nieuwe mobiele applicatie die mensen helpt bij het besparen op vele cosmetica producten van top merken.

De iPhone app biedt overzicht van actuele aanbiedingen binnen Nederlandse parfumerieën en drogisterijen. Selecteer op merk, categorie of winkel en zie direct welke producten er vandaag in de aanbieding zijn. Verder biedt deze app een overzicht van de laatste product introducties en innovaties binnen de cosmetica wereld.

Zit je een beetje krap deze maand maar wil je jezelf wel verwennen met cosmetica producten? Zoals bijvoorbeeld lipgloss van Chanel, scrub van Biotherm, nagellak van O.P.I., mascara van Estee Lauder en voor je man misschien wel die nieuwste sexy geur van Hugo Boss. Altijd op zoek geweest naar even nét dat beetje korting op de toch al dure cosmetica wereld? Dan ben je met deze applicatie aan het juiste adres. Heel handig, heel snel, maar vooral; heel voordelig.

Aanbieding Beauty is een variant op de uiterst populaire app “Aanbieding” die dagelijks overzicht geeft van aanbiedingen in supermarkten. Beide apps zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar in de Apple App Store.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?