You are here: Home » Fashion » Outletwarenhuis Century 21

Outletwarenhuis Century 21

geschreven door Constance
binnenkant van een nieuwe caravan

Heb je geen zin om helemaal naar Woodbury Common af te reizen en wil je wel een paar leuke koopjes scoren, dan heb ik nog een tip voor je.

Het outletwarenhuis Century 21 bevindt zich buiten de bekende shoppingroute van Macy’s, Saks 5th Avenue en Bloomingdale’s, maar de trip Downtown is zeker de moeite waard. (Je kunt heel gemakkelijk met de metro naar Century 21.) Ze noemen zichzelf New York’s Best Kept Secret en dat is, in veel opzichten, waar! De merken die je hier kan vinden zijn o.a. DKNY, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren etc. en ik heb hier al regelmatig een paar leuke goedkope dingen gekocht (zoals een paar Hunter regenlaarzen voor euro 12,-). Maar door de weeks moet je hier wel vroeg naar toegaan (de winkel is dan al om 07.45 uur wakker) omdat alle afdelingen, in de loop van de dag, in een soort ontplofte bom veranderen.  En je kunt voordat je naar binnen gaat even langs bij Ground Zero dat tegenover de winkel ligt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com