Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo
  • Samsung introduceert de GALAXY S5 mini Samsung introduceert de GALAXY S5 mini
  • Samsung lanceert Fashion Smartphones Samsung lanceert Fashion Smartphones
  • Test: Jabra SOLEMATE en Jabra SOLEMATE MINI Test: Jabra SOLEMATE en Jabra SOLEMATE MINI
  • Jabra SOLEMATE lanceert 2 nieuwe modellen Jabra SOLEMATE lanceert 2 nieuwe modellen
  • HTC One en HTC One mini in nieuwe kleur HTC One en HTC One mini in nieuwe kleur
ladygadgets

(minimink) bontdeken voor je huisdier

(minimink) heeft inmiddels zo’n uitgebreide collectie Fun Fur, dat het niet meer alleen een kinder- of interieurmerk genoemd kan worden. Want er is nu ook een (minimink) huisdieren-collectie want ook je hond en kat heeft natuurlijk recht op zo’n heerlijk zacht fun fur kleed.

Dit kwam ook omdat de (minimink) eigenaresse Ally een puppy kreeg (ze heet Maisie) en dit hondje is tevens het supermodel voor deze collectie. Als een ware prinses ging Maisie liggen op het zachte ecologische bont van de (minimink)© dekens en doordoor werd het al snel duidelijk dat de huidige collectie moest worden uitgebreid met een huisdierencollectie!

De dekens for pets (100 cm  x 100 cm) hebben een ecru voering van katoen dat tegen een stootje kan. Uiteraard kunnen ook de dekens uit de huisdierencollectie, gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?