Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
  • Opening TK Maxx winkels in Nederland Opening TK Maxx winkels in Nederland
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
  • JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden
  • Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht Shoppen in New York met privé shoppinggids en limousinetocht
shoppen

Shoppen.blogo.nl in New York

Als julie dit artikel lezen, lig ik nog heerlijk te slapen in mijn hotelkamer in New York. 🙂 Ik ben nl. gisterenavond naar The Big Apple gevlogen samen met Testman (want zijn pols is eindelijk uit het gips dus mocht ie weer vliegen en hij is as. vrijdag jarig) voor een fantastische shoppingtrip.Wat zijn de plannen voor de aankomende dagen? Natuurlijk shoppen, shoppen, shoppen, maar ook lekker uit-eten en naar een museum.

Vandaag staat een tripje naar het outletcenter bij uitstek op het programma: Woodbury Common. Deze outlet is werkelijk om van te likkebaarden: meer dan 220 winkels van allerlei merken. Denk dan aan merken zoals Prada, Chanel, Tod’s, Armani, Coach, Banana Republic, G-Star, Ralph Lauren, Ugg Australia en Swarovski .

Ik krijg regelmatig de vraag: ‘Hoe kom je daar?’ Het snelste is gewoon de bus te nemen vanaf het busstation Port Autority. Je betaalt US$ 40,- per persoon voor een retourkaartje en de bus brengt je rechtstreeks naar Woodbury Common en haalt je daar ook weer op. De busrit duurt ong. 1 uur en je ziet ook nog wat van de omgeving. (Zorg dat je bij vertrek uit het busstation aan de rechterkant in de bus zit, want dan heb je het mooiste uitzicht op Manhattan als je de Holland Tunnel uitrijdt.) En je hebt je buskaartje al snel terug verdiend, met al die koopjes.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?