Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
wonen

Trendkleuren 2011, accessoires voorjaar en zomer

 

Feel the Spring and Summer!  Afgelopen weekend was ik even naar Denemarken, om daar de voorjaarsbeurs van 2011 te bezoeken. Inspiratie op te snuiven en vooral  genieten…. Wat een kleur en wat kunnen die Scandinavieërs toch ontzettend mooie en  o zo simpele dingen ontwerpen, met zo’n gevoel voor design…….

 Natuur voerde de boventoon, op de voet gevolgd door kleuren….pink, turquoise, groen en geel…….heééél veééél geel! Je werd er gelijk ontzettend vrolijk van dus laat de lente en zomer maar komen! Wij zijn er klaar voor.

 Op één van de trendpleinen  een overzicht van diverse leveranciers met allerlei woonaccessoires, veel gekleurd glaswerk , vazen, schalen, lampen alles voor in -en buiten  het huis en voor op het terras,  gecombineerd met bloemen. Rood, Oranje, Geel, Turquoise, Paars, Groen kortom…. een weldaad aan kleur.

En heel veel interieurstickers, bomen, kevertjes, sjablonen voor op de vloer of wand in talloze felle kleuren 

Geniet mee met mij van de mooie kleuren en denk alvast aan die mooie lange, kleurrijke en warme zomer die ons te wachten staat….

En word je nu zelf ook geïnspireerd door al die kleuren en weet je niet goed hoe het aan te pakken in je eigen huis. Maak gewoon eens een afspraak voor een advies bij je thuis met de Interieur Tipgever. Zij weten alles over kleur en kleurcombinaties. Zodat jouw huis ook vrolijk en zomers wordt en klaar is voor de kleurrijke lente en zomer van 2011 ……

 Wil Pul, Interieur Tipgever Haarlem/Amsterdam/leiden

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?