You are here: Home » Columns » Trendkleuren 2011, accessoires voorjaar en zomer

Trendkleuren 2011, accessoires voorjaar en zomer

geschreven door Constance

 

Feel the Spring and Summer!  Afgelopen weekend was ik even naar Denemarken, om daar de voorjaarsbeurs van 2011 te bezoeken. Inspiratie op te snuiven en vooral  genieten…. Wat een kleur en wat kunnen die Scandinavieërs toch ontzettend mooie en  o zo simpele dingen ontwerpen, met zo’n gevoel voor design…….

 Natuur voerde de boventoon, op de voet gevolgd door kleuren….pink, turquoise, groen en geel…….heééél veééél geel! Je werd er gelijk ontzettend vrolijk van dus laat de lente en zomer maar komen! Wij zijn er klaar voor.

 Op één van de trendpleinen  een overzicht van diverse leveranciers met allerlei woonaccessoires, veel gekleurd glaswerk , vazen, schalen, lampen alles voor in -en buiten  het huis en voor op het terras,  gecombineerd met bloemen. Rood, Oranje, Geel, Turquoise, Paars, Groen kortom…. een weldaad aan kleur.

En heel veel interieurstickers, bomen, kevertjes, sjablonen voor op de vloer of wand in talloze felle kleuren 

Geniet mee met mij van de mooie kleuren en denk alvast aan die mooie lange, kleurrijke en warme zomer die ons te wachten staat….

En word je nu zelf ook geïnspireerd door al die kleuren en weet je niet goed hoe het aan te pakken in je eigen huis. Maak gewoon eens een afspraak voor een advies bij je thuis met de Interieur Tipgever. Zij weten alles over kleur en kleurcombinaties. Zodat jouw huis ook vrolijk en zomers wordt en klaar is voor de kleurrijke lente en zomer van 2011 ……

 Wil Pul, Interieur Tipgever Haarlem/Amsterdam/leiden

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tweets die vermelden Trendkleuren 2011, accessoires voorjaar en zomer - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 22 februari 2011 - 06:55

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Wil weet het wel! Collega Wil Pul schrijft over de Trendkleuren 2011, accessoires voorjaar en zomer http://tinyurl.com/65z5t7u […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com