You are here: Home » Beauty » Biocura crème

Biocura crème

geschreven door Constance

Vanaf overmorgen zijn ze weer te koop bij de Aldi: de Biocura crèmes.

De Biocura crèmes zijn niet alleen heel voordelig maar ze zijn ook nog eens hele goede crèmes. Er is een dag- en een nachtcrème en deze hydrateren en kalmeren de huid en beschermen tegen de huid van schadelijke invloeden van buitenaf.  Dat komt mede door het Co-enzym Q-10, Bioflavonen en vitamines C en E. En deze crèmes zijn in zowel Duitsland als in Groot-Brittannië regelmatig als ‘beste’ getest, zeker met de prijs in je achterhoofd. Je betaalt nl. slechts euro 4,99 per pot van 50 ml. Dus allemaal op naar de Aldi as. woensdag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?