You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Maak je eigen Android poppetje

Maak je eigen Android poppetje

geschreven door Constance

Vind je het Android poppetje ook zo lief? (Hij heet, volgens de ontwerper, Mike en het Android hondje heet Alex.)

Nu zijn er al t-shirts en andere accessoires verschenen met Mike erop, maar er is nu ook een Android App waarbij je je eigen Android poppetje kunt maken en deze app heet Androidify. Je begint met het groene poppetje en deze kan je helemaal aanpassen (dunner of dikker, lange of korte benen/armen, andere kleur etc.), daarna ga je hem/haar aankleden (broek, rok, bikini, jurk, jeans etc.) en geef je het poppetje haar, evt. een bril of hoed. Als ie klaar is kan je je nieuwe Android gelijk uploaden als je Avatar voor Twitter of Facebook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com