Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Maak je eigen Android poppetje

Vind je het Android poppetje ook zo lief? (Hij heet, volgens de ontwerper, Mike en het Android hondje heet Alex.)

Nu zijn er al t-shirts en andere accessoires verschenen met Mike erop, maar er is nu ook een Android App waarbij je je eigen Android poppetje kunt maken en deze app heet Androidify. Je begint met het groene poppetje en deze kan je helemaal aanpassen (dunner of dikker, lange of korte benen/armen, andere kleur etc.), daarna ga je hem/haar aankleden (broek, rok, bikini, jurk, jeans etc.) en geef je het poppetje haar, evt. een bril of hoed. Als ie klaar is kan je je nieuwe Android gelijk uploaden als je Avatar voor Twitter of Facebook.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?