Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Schemerschakelaar voor buiten Schemerschakelaar voor buiten
  • Mymuesli breidt uit met Tree of Tea Mymuesli breidt uit met Tree of Tea
  • Back to School of Work met de Uhmmbox Back to School of Work met de Uhmmbox
  • Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
ladygadgets

Nieuwe Bluetooth innovaties van Jabra

Vorige week heeft Jabra een aantal nieuwe Bluetooth producten onthult. De eerste is de Jabra STONE2 en tweede is de Jabra FREEWAY.

De Jabra STONE2 heeft een groter bereik van gesprekken en ook is de headset nog makkelijker te bedienen dan zijn voorganger. Het Voice System vertelt de gebruiker door middel van spraak wie er belt. Ook het opnemen en weigeren van een inkomend telefoontje kan gedaan worden door  het uitspreken van “answer” of “ignore”.  De Voice Guidance technologie helpt je bij het koppelen van de mobiele telefoon met de headset en geeft ook duidelijk aan of je verbonden bent en wat de status van je batterij is. En dmv. de multimedia streaming kan je kiezen voor mobiel bellen, muziek luisteren of het bekijken van video’s of podcasts. De headset vormt zich om het oor waardoor een microfoon in het gezicht overbodig is en de 4 ergonomische Eargels zijn op comfort getest waardoor er een pasvorm is ontstaan, afgestemd op de vorm en grootte van je oor. De lader is een compacte houder en past in de palm van je hand. De headset is dus heel gemakkelijk overal en altijd op te laden. De Jabra STONE2 is vanaf eind februari te koop.

De Jabra FREEWAY speakerphone voor in de auto heeft drie speakers die in combinatie met de Virtual Surround Sound voor een ongekende audiokwaliteit zorgen. Het dubbele microfoon systeem vermindert achtergrondgeluiden, waardoor gesprekken nog helderder zijn. Met de voice control functie zijn inkomende telefoontjes eenvoudig aan te nemen of te weigeren, waardoor de bestuurder zich kan blijven concentreren op de weg. Voor het ultieme gebruikersgemak heeft de Jabra FREEWAY een ingebouwde Motion Sensor die de speakerphone automatisch aan- of uitzet wanneer het portier van de auto open of dicht gaat. De Jabra FREEWAY is vanaf half maart 2011 verkrijgbaar.