Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Nieuwe Bluetooth innovaties van Jabra

Vorige week heeft Jabra een aantal nieuwe Bluetooth producten onthult. De eerste is de Jabra STONE2 en tweede is de Jabra FREEWAY.

De Jabra STONE2 heeft een groter bereik van gesprekken en ook is de headset nog makkelijker te bedienen dan zijn voorganger. Het Voice System vertelt de gebruiker door middel van spraak wie er belt. Ook het opnemen en weigeren van een inkomend telefoontje kan gedaan worden door  het uitspreken van “answer” of “ignore”.  De Voice Guidance technologie helpt je bij het koppelen van de mobiele telefoon met de headset en geeft ook duidelijk aan of je verbonden bent en wat de status van je batterij is. En dmv. de multimedia streaming kan je kiezen voor mobiel bellen, muziek luisteren of het bekijken van video’s of podcasts. De headset vormt zich om het oor waardoor een microfoon in het gezicht overbodig is en de 4 ergonomische Eargels zijn op comfort getest waardoor er een pasvorm is ontstaan, afgestemd op de vorm en grootte van je oor. De lader is een compacte houder en past in de palm van je hand. De headset is dus heel gemakkelijk overal en altijd op te laden. De Jabra STONE2 is vanaf eind februari te koop.

De Jabra FREEWAY speakerphone voor in de auto heeft drie speakers die in combinatie met de Virtual Surround Sound voor een ongekende audiokwaliteit zorgen. Het dubbele microfoon systeem vermindert achtergrondgeluiden, waardoor gesprekken nog helderder zijn. Met de voice control functie zijn inkomende telefoontjes eenvoudig aan te nemen of te weigeren, waardoor de bestuurder zich kan blijven concentreren op de weg. Voor het ultieme gebruikersgemak heeft de Jabra FREEWAY een ingebouwde Motion Sensor die de speakerphone automatisch aan- of uitzet wanneer het portier van de auto open of dicht gaat. De Jabra FREEWAY is vanaf half maart 2011 verkrijgbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?