Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

HTC Flyer Tablet

In mei as. introduceert HTC haar eerste tablet, de HTC Flyer. De HTC Flyer heeft een aluminium design en heeft het gewicht van een pocket. Verder beschikt de Flyer over een 7 inch scherm.

De HTC Sense ervaring van de HTC Flyer beschikt over een 3D screen en web browsing met Flash 10 en HTML 5. De HTC Flyer biedt verder touch-interactie en stylus-ervaring. Met de nieuwe HTC Scribe-technologie herontdekken gebruikers het natuurlijke schrijven. Scribe technologie introduceert een reeks geïntegreerde digitale inktinnovaties waardoor notities nemen, contracten ondertekenen, tekeningen maken of zelfs het schrijven op een webpagina of foto eenvoudiger en natuurlijker aanvoelt.

De functionaliteit Timemark laat toe de opnames van een meeting synchroon te laten lopen met je geschreven aantekeningen. Het aanduiden van een woord in je notities brengt je direct naar de exacte plaats van audio opnames. Notities worden ook geïntegreerd met de kalender. Verschijnt een afspraakherinnering, dan kun je direct een nieuwe notitie beginnen of, in het geval van weerkerende vergaderingen, beginnen te schrijven waar de nota’s van laatste meeting eindigden. De HTC Flyer introduceert ook als eerste een ingebouwde synchronisatie met Evernote.

Door de aan de voorzijde geïntegreerde camera , is de HTC Flyer de eerste tablet die Skype mobile integreert met video calling. Hierdoor kun je gemakkelijk overal en altijd via video communiceren kan je mobiel gamen dmv. de OnLive Inc. gaming-dienst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?