Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Giorgio Armani Samsung Galaxy S

Er is wederom een speciale Giorgio Armani Samsung telefoon uitgekomen en deze is gebaseerd op de Samsung Galaxy S.

Dit toestel heeft wel een andere vorm, zoals rondere hoeken en een matte achterkant waardoor je minder snel vette vingers ziet. Verder zijn er knoppen onderaan het display toegevoegd: op de orginele Galaxy S zit een homeknop en 2 touchbuttons, maar op de Giorgio Armani versie zitten 4 touch-buttons (net als op de Samsung Google Nexus S). Het scherm is ook 4 inch, heeft de Armani ook de TouchWiz 3.0-interface, 3G/HSDPA, WiFi en een 5-megapixel camera met HD-videocamcorder, maar geen FM-radio. De Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani draait standaard op Android 2.2 en heeft 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD).

En mocht je nog niet genoeg hebben genoten van het Android poppetje? Speciaal voor deze Giorgio Armani Samsung Galaxy S heeft ie de catwalk betreden, gekleed in Armani.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kU3_SwFvDQU[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?