You are here: Home » Beauty » Marc Jacobs parfumaccessoires

Marc Jacobs parfumaccessoires

geschreven door Constance

Vanaf half maart as. zijn er, exclusief bij de Bijenkorf, 2 bijzondere Marc Jacobs parfumaccessoires verkrijgbaar. (En voor deze bijzondere accessoires geldt wel op=op!)

De Daisy Solid Perfume Dome ring bevat de Daisy geur en heeft een vintage uiterlijk. De zwart gelakte ring is bezaaid met Madeliefjes (Daisy’s) en als je de bovenkant van de ring wegschuift zie je de crèmeparfum.

De Lola Solid Perfume armband is de Must Have voor iedere Marc Jacobs fan, hij bestaat uit een goudkleurige ketting en een grote kleurige Lola bloem waarbij in het hart van deze bloem de crèmeparfum verborgen zit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com