You are here: Home » Accessoires » Oprolbare Bluetooth headset

Oprolbare Bluetooth headset

geschreven door Constance

Een van mijn grootste irritators zijn toch wel de oortjes en snoertjes van mijn mobiele telefoonheadset die altijd door de war en in elkaar geknoopt zitten.

Bij Trebs hebben ze dit ‘probleem’ op een hele fijne manier opgelost door een Bluetooth headset te bedenken waarbij je het snoertje keurig netjes in en uit kunt rollen.. De headset kan met een clip op je kleding bevestigd worden. Het snoertje (van ong. 40 centimeter) met daaraan het oordopje is oprolbaar en wordt op simpele wijze uit de headset getrokken. Losse draden naar je hoofd en oren zijn hiermee verleden tijd. De headset is geschikt voor alle mobiele telefoons met Bluetooth functie (versie 2.0 of hoger) en heeft tot 7 uur gesprekstijd en tot 240 standby-tijd. Je kunt de headset opladen via een 12v en USB adapter en is te koop bij diverse electronicaketens en webwinkels.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Oprolbare Bluetooth headset - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 17 februari 2011 - 09:52

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door blogotweet, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Oprolbare Bluetooth headset: Een van mijn grootste irritators zijn toch wel de oortjes en snoertjes van mijn mob… http://bit.ly/dJlZru […]

Reageer
Tweets die vermelden Oprolbare Bluetooth headset - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 17 februari 2011 - 09:52

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door blogotweet, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Oprolbare Bluetooth headset: Een van mijn grootste irritators zijn toch wel de oortjes en snoertjes van mijn mob… http://bit.ly/dJlZru […]

Reageer
Mail & Win: Trebs Bluetooth Headset - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 27 februari 2011 - 07:20

[…] heb ik aandacht geschonken aan een leuke en handige Bluetooth hoofdtelefoon. (Je kunt dit artikel hier nalezen.)En nu mag ik, namens Trebs, een Trebs Bluetooth headset (twv. euro 49,95) aan de lezers […]

Reageer
Mail & Win: Trebs Bluetooth Headset - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 27 februari 2011 - 07:20

[…] heb ik aandacht geschonken aan een leuke en handige Bluetooth hoofdtelefoon. (Je kunt dit artikel hier nalezen.)En nu mag ik, namens Trebs, een Trebs Bluetooth headset (twv. euro 49,95) aan de lezers […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com