Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Oprolbare Bluetooth headset

Een van mijn grootste irritators zijn toch wel de oortjes en snoertjes van mijn mobiele telefoonheadset die altijd door de war en in elkaar geknoopt zitten.

Bij Trebs hebben ze dit ‘probleem’ op een hele fijne manier opgelost door een Bluetooth headset te bedenken waarbij je het snoertje keurig netjes in en uit kunt rollen.. De headset kan met een clip op je kleding bevestigd worden. Het snoertje (van ong. 40 centimeter) met daaraan het oordopje is oprolbaar en wordt op simpele wijze uit de headset getrokken. Losse draden naar je hoofd en oren zijn hiermee verleden tijd. De headset is geschikt voor alle mobiele telefoons met Bluetooth functie (versie 2.0 of hoger) en heeft tot 7 uur gesprekstijd en tot 240 standby-tijd. Je kunt de headset opladen via een 12v en USB adapter en is te koop bij diverse electronicaketens en webwinkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?