You are here: Home » Beauty » Update: Test RevitaBrow

Update: Test RevitaBrow

geschreven door Constance

Het is al weer ruim 4 weken geleden dat ik jullie heb gemeld hoe mijn test met het wenkbrauwmiddel RevitaBrow verloopt.

Ik heb RevitaBrow nu bijna 10 weken lang gebruikt en ik ben reuze tevreden. In de afgelopen periode van 4 weken testen zie ik wederom een verschil met de keer ervoor. De haartjes worden steeds donkerder (dus hoef ik mijn wenkbrauwen niet meer te laten verven) en ook zijn alle ‘kale’ plekjes geheel opgevuld met haartjes. Op sommige plaatsen zijn ze nog kort en dun, maar er groeit wel weer iets.

Over 4 weken kom ik wederom weer met een update en misschien weet ik dan ook al of dit wondermiddel ook in Nederland verkocht gaat worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com