Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set
  • Test: Mooie volle wenkbrauwen met RevitaBrow Test: Mooie volle wenkbrauwen met RevitaBrow
  • Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen. Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen.
  • Test: Volle wenkbrauwen met RevitaBrow Test: Volle wenkbrauwen met RevitaBrow
shoppen

Update: Test RevitaBrow

Het is al weer ruim 4 weken geleden dat ik jullie heb gemeld hoe mijn test met het wenkbrauwmiddel RevitaBrow verloopt.

Ik heb RevitaBrow nu bijna 10 weken lang gebruikt en ik ben reuze tevreden. In de afgelopen periode van 4 weken testen zie ik wederom een verschil met de keer ervoor. De haartjes worden steeds donkerder (dus hoef ik mijn wenkbrauwen niet meer te laten verven) en ook zijn alle ‘kale’ plekjes geheel opgevuld met haartjes. Op sommige plaatsen zijn ze nog kort en dun, maar er groeit wel weer iets.

Over 4 weken kom ik wederom weer met een update en misschien weet ik dan ook al of dit wondermiddel ook in Nederland verkocht gaat worden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?