You are here: Home » Badkamer » 2theloo, een plaswinkel midden in de Kalverstraat.

2theloo, een plaswinkel midden in de Kalverstraat.

geschreven door Constance

Geniaal dit concept! Een plaswinkel! Ik las gisteren een artikel in het NRC over deze winkel,  het toverde een glimlach op mijn gezicht. Om twee redenen.

  1. de naam
  2. en dat eigenlijk niemand eerder op dit idee is gekomen.

En waar is deze winkel geopend? In Amsterdam! Met de naam 2theloo! Op 17 februari 2011 wordt deze winkel geopend aan de Kalverstraat 126. Bij 2theloo kan iedereen in een zeer fraaie omgeving het toilet gebruiken. Maar er is meer. 2theloo is zoals zij noemen Toilets & More.

 De bezoeker kan naast een vooral schone WC ervaring, zich even opfrissen of in de winkel, toilet en persoonlijke verzorgingsartikelen kopen. Ook flesjes drinkwater, wat weer de originele naam 2theleau heeft gekregen.

 

Waarom dit artikel in een woonblog denk je…Nou de vormgeving en uitstraling van de winkel is zoals je die eigenlijk verwacht maar dan nét even anders. Prettig en licht en de moeite waard om wat langer op het toilet te blijven zitten dan normaal.

Elk toilet heeft zijn eigen uitstraling. Misschien wel mooier dan je toilet thuis…..Naast het filiaal in Amsterdam komen er meer door Nederland!

Kortom niet meer naar schimmige en vieze toiletten maar direct naar 2theloo en dat maar voor 1 euro!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden 2theloo, een plaswinkel midden in de Kalverstraat. - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 17 februari 2011 - 12:02

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Janna Schouten, Ellen van Hegelsom, Tianne v. Woudenberg, Michelle Vollers en anderen. Michelle Vollers heeft gezegd: RT @Fellinger: Dat is toch prachtig ondernemerschap! 2theloo, een plaswinkel midden in de Kalverstraat. http://bit.ly/fKHw9C […]

Reageer
Almar 20 februari 2011 - 21:34

Mag ik je heel hartelijk danken voor de leuke beschrijving. Het gaat erg goed met 2theloo en wij hopen dat meer mensen de ervaring zullen ondergaan! Groet, Almar (2theloo)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com