You are here: Home » Accessoires » Philips AVENT iPhone app

Philips AVENT iPhone app

geschreven door Constance

Philips AVENT lanceert “My Baby & Me”, en dit haar eerste gratis mobiele iPhone applicatie. De applicatie komt voor uit de belofte van AVENT om moeders bij te staan vanaf zwangerschap tot in de peutertijd. “My Baby & Me” kan gratis gedownload worden in de iPhone Applications store of op iTunes.

De app is zal in 1e instantie beschikbaar zijn voor de Iphone en biedt moeders de mogelijkheid om de ontwikkeling van hun kind te volgen, van baby tot peuter, en om de dagelijkse zorg te vergemakkelijken. “My Baby & Me” is door echte moeders uitgebreid getest en de functies die de app waren heel nuttig en gebruiksvriendelijk.

Dit zijn de functies:
* Voeding: helpt moeders te onthouden welke borst ze gebruikt hebben voor de laatste borstvoeding, hoeveel vaste maaltijden, flesvoedingen of borstvoedingen ze gegeven hebben en wat het uur van de laatste voeding was. Alle informatie wordt voorgesteld in eenvoudige en nuttige grafieken.
* Luierverschoning: houdt bij wanneer de luier voor het laatst verschoond werd, om een nuttig overzicht te hebben van het ontlastingsschema van de baby.
* Slaap: registreert de tijd waarop de baby elke avond inslaapt om slaappatronen bij te houden.
* Gewicht en lengte:  houdt de fysieke groei van de baby bij door met geregelde tussentijden het gewicht en de lengte in te voeren.

Met “My Baby & Me” kunnen alle moeders ook foto’s uploaden en kan iedereen de hoogtepunten volgen (geboorte, eerste vaste maaltijd, kruipen, stappen) met behulp van virtuele stickers en deze speciale momenten delen met vrienden en familie via de verbinding naar Facebook.

De applicatie biedt verder ook nog :
* Een te raadplegen database van locaties waar moeders onderweg borstvoeding kunnen geven.
* Praktische tips aangepast aan elke ontwikkelingsfase; extra tips zullen in de volgende versies toegevoegd worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com