You are here: Home » Fashion » Win een paar Shick* ILove Fashion News pumps

Win een paar Shick* ILove Fashion News pumps

geschreven door Constance

Het schoenenmerk Shick* heeft, samen met Annic van Wonderen (ILoveFashionNews.com), de ultieme party pump ontworpen. Als styliste en fashionista weet Annic altijd wat de musthaves en trends zijn. Van Shick* kreeg zij daarom de vrije hand en het resultaat is sparkling & übervrouwelijk!

De eerste ILFN pump is glitterend goud met een grappig detail, namelijk een uitgesneden hartje. “De subtiele, zacht gouden kleur is makkelijk te combineren en staat bij elke party outfit.  Ik spreek uit ervaring: je kan er gerust een avondje op dansen, de hak is hoog maar wel lekker stevig”  aldus Annic van Wonderen. Wil je deze superpumps niet in het goud maar toch liever in het zwart? Ze zijn er ook in het zwart.

Morgen (19 februari as.) kunnen 100 Fashionista’s 1 paar gouden Shick* ILFN pumps krijgen! Wat moet je doen? Zorg dat je tussen 15.00 en 16.00 uur bij de Shick* Store in de Kalverstraat 204 komt, en gekleed in een gouden outfit en de eerste 100 dames nemen de pumps gratis mee naar huis!

En de Best Dressed Golden Girl (uitgekozen door überstylist Bastiaan van Schaik) wint 1 jaar lang Shick* schoenen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com