Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Win een paar Shick* ILove Fashion News pumps

Het schoenenmerk Shick* heeft, samen met Annic van Wonderen (ILoveFashionNews.com), de ultieme party pump ontworpen. Als styliste en fashionista weet Annic altijd wat de musthaves en trends zijn. Van Shick* kreeg zij daarom de vrije hand en het resultaat is sparkling & übervrouwelijk!

De eerste ILFN pump is glitterend goud met een grappig detail, namelijk een uitgesneden hartje. “De subtiele, zacht gouden kleur is makkelijk te combineren en staat bij elke party outfit.  Ik spreek uit ervaring: je kan er gerust een avondje op dansen, de hak is hoog maar wel lekker stevig”  aldus Annic van Wonderen. Wil je deze superpumps niet in het goud maar toch liever in het zwart? Ze zijn er ook in het zwart.

Morgen (19 februari as.) kunnen 100 Fashionista’s 1 paar gouden Shick* ILFN pumps krijgen! Wat moet je doen? Zorg dat je tussen 15.00 en 16.00 uur bij de Shick* Store in de Kalverstraat 204 komt, en gekleed in een gouden outfit en de eerste 100 dames nemen de pumps gratis mee naar huis!

En de Best Dressed Golden Girl (uitgekozen door überstylist Bastiaan van Schaik) wint 1 jaar lang Shick* schoenen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?