Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Valentijnsdag bij HEMA Valentijnsdag bij HEMA
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • Philips wenst je Happy Valentine Philips wenst je Happy Valentine
shoppen

Een sprankelend Valentijnsdiner

Vandaag is het weerValentijn! Het uitgelezen moment om je geliefde te verrassen met een kaart of een klein kadootje. En natuurlijk hopen dat je zelf ook iets krijgt van je lover. Een romantisch Valentijnsdiner is ook leuk, dat kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Bij deze enkele last minute Valentijnstips.

Als je echt wilt uitpakken, zijn er verschillende gerechten die helemaal in het teken staan van de liefde. Zo zouden venusschelpen, vijgen en rood fruit lustopwekkend werken, evenals chocolade. Voor de mensen met minder tijd kan het ook al leuk zijn om bijvoorbeeld hartvormige pasta te maken, het gaat er tenslotte om dat je een mooie avond beleeft met je partner en gestrest in de keuken staan helpt daar niet bij. Een ander idee is een fles Coebergh Sparkle die erg goed past bij deze liefdevolle avond. Dit sprankelende drankje met z’n dieprode kleur zorgt voor een feestelijk en romantisch begin van je Valentijnsdiner. Succes verzekerd!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?