You are here: Home » Accessoires » LG lanceert nieuwe producten

LG lanceert nieuwe producten

geschreven door Constance

LG Electronics heeft een aantal nieuwe producten gelanceert zoals de LG Optimus 3D, een supersmartphone met  3D, en de LG Optimus Pad, een Android-tablet geoptimaliseerd met Honeycomb OS en makkelijk met één hand vast te houden.

LG Optimus 3D heeft een aantal bijzondere eigenschappen, zoals dual-core, dual-memory en dual-channel.  Je kan bijzondere prestaties verwachten terwijl je op het internet surft, applicaties opent en geniet van multimedia. Bovendien levert de LG Optimus 3D ’s werelds eerste volledige 3D-ervaring van het opnemen tot bekijken en delen van 3D-materiaal. Het toestel is voorzien van twee camera’s van 5 MP om elk moment driedimensionaal vast te kunnen leggen. Het scherm van 4,3 inch maakt een 3D-bril overbodig en toont beelden die je zowel in 2D als in 3D kan bekijken. Door de uitgebreide connectiviteit, zoals HDMI (High-Definition Multimedia Interface) en DLNA (Digital Living Network Alliance), kan de gebruiker ook makkelijk media afspelen op televisies en monitoren, maar ook delen via YouTube 3D.

LG Optimus Pad heeft een scherm van 8,9 inch en een comfortabel ontwerp dat bediening met één hand makkelijk maakt. Door de beeldverhouding van 15:9 en decodering in Full-HD (1080p) biedt de LG Optimus Pad een uitgebreide multimedia-omgeving op een breedbeeldscherm met een WXGA-resolutie van 1280 x 768 pixels. Het nieuwe toestel is voorzien van Android 3.0 Honeycomb, de nieuwste versie van Google. Deze is geoptimaliseerd voor tablets met een verbeterde en intuïtieve ervaring, gelijkaardig aan die van een PC. Bovendien is de LG Optimus Pad ’s werelds eerste tablet met ingebouwde 3D-camera, waarmee je beeld- en videomateriaal in HD kan vastleggen om te bekijken op een 3D-tv of om online te delen via YouTube 3D.

LG Optimus 2X Speed is ’s werelds eerste smartphone met dual-coreprocessor. Hij kan bogen op een laag stroomverbruik en hoge prestaties voor het afspelen van video en audio, en maakt surfen en multitasken vlotter en sneller, vrijwel zonder schermvertraging. De LG Optimus 2X Speed kan video’s in HD (1080p) afspelen en opnemen. Via HDMI-out zorgt het toestel ervoor dat foto’s, video’s en games op externe schermen in Full-HD worden weergegeven, waardoor de smartphone ook een spelconsole wordt en versnellingsmeter en draaisensor volledig tot hun recht komen. Tevens kan de LG Optimus 2X Speed draadloos verbinden met elk DLNA-compatibel apparaat zoals een televisie.

LG Optimus Black is een van de dunste en lichtste Android-smartphones ter wereld en nu komt een exclusieve uitvoering met de ontwerpen van Keith Haring. Naast de dunne behuizing heeft de LG Optimus Black een NOVA-scherm van 4 inch voor optimale helderheid en leesbaarheid bij elke soort lichtinval, zoals bijvoorbeeld felle zon. Het kristalheldere scherm biedt ook een natuurlijkere ervaring voor browsen op het internet, want wit wordt beter weergegeven, terwijl toch 50 procent minder energie wordt verbruikt dan door conventionele lcd-schermen. Bovendien heeft de LG Optimus Black voorzien een aantal intelligente functies zoals het herkennen van bepaalde bewegingen die met het toestel worden gemaakt, WiFi Direct en een front-camera van 2 MP.

De LG Optimus 3D, Optimus Black en Optimus 2X Speed worden uitgebracht met Android 2.2 (Froyo), dat zal worden bijgewerkt naar Android 2.3 (Gingerbread) via een firmware-update (Firmware-over-the-Air, FOTA). Het upgradeschema zal binnenkort worden aangekondigd. In Nederland wordt de Optimus 2X Speed in maart gelanceerd, de Optimus Black volgt in april, de Optimus Pad zal in de winkel verschijnen in mei en de Optimus 3D in juni.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden LG lanceert nieuwe producten - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 15 februari 2011 - 10:24

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door blogotweet, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: LG lanceert nieuwe producten: LG Electronics heeft een aantal nieuwe producten gelanceert zoals de LG Optimus 3D… http://bit.ly/fVlCHP […]

Reageer
Tweets die vermelden LG lanceert nieuwe producten - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 15 februari 2011 - 10:24

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door blogotweet, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: LG lanceert nieuwe producten: LG Electronics heeft een aantal nieuwe producten gelanceert zoals de LG Optimus 3D… http://bit.ly/fVlCHP […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com