Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Met een Hortensia in huis leef je gezonder Met een Hortensia in huis leef je gezonder
  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon
shoppen

Nieuwe collectie bij Shoeby

De online shop Shoeby heeft voor aankomend voorjaar/zomer weer allerlei leuke en bijzondere kleding te koop en voor elke stijl en gelegenheid. Shoeby Women heeft voor de jonge, vernieuwende vrouw de collectie van Eksept en voor de meer volwassen vrouw heeft Shoeby de Zoï collectie, verzorgd en vrouwelijk.

Eksept heeft veel zachte tinten zoals lichtroze, peach, wit- en grijsnuances.  Een scala aan tops, rokjes, jurkjes en tunieken flaneert het modebeeld binnen, waarbij de roesjes natuurlijk niet mogen ontbreken! Kant, chiffon, lichte denims en bloemenprints zijn er voor een extra stijlvolle look, in combinatie met een fijngesneden blazer. Verder zijn er veel strepen, maar ook prints in oa. zwart-wit, knalroze en inktblauw. Chiffon en jersey met prints en een subtiele glans kan je perfect combineren met de diverse jeanskleding.

Zoï heeft oa. breisels met hele kleine pareltjes maar ook PU leer , zoals een kort leren boler met sierlijke rits aan de buitenkant en een ultrahippe jumpsuit. Een palet van aardetonen met paars, vibrerende groen en ecru, voert je mee naar de mystiek van India en hul je je in zo’n mooi kort jasje met gouden details en één van de schitterende tunieken of uitgewerkte tops met prachtige prints. Of  wat dacht je van een stralend wit colbert met een bijpassende witte broek? Het beeld is zacht en vrouwelijk en de transparante, zomerse materialen geven de verleiding weer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?