You are here: Home » Shoppen » Barbie en Ken weer samen

Barbie en Ken weer samen

geschreven door Constance

Ken en Barbie zijn vanaf vandaag weer officieel een stel. Dit dream team is voor menig persoon altijd met elkaar verbonden geweest, maar ze zijn toch echt de afgelopen jaren, sinds hun breuk in 2004, los van elkaar door het leven gegaan. Ken, die in maart 50 jaar wordt, heeft in die periode de wereld gezien, is volwassen geworden en weet precies wat hij wil: zijn geliefde Barbie terug en hun intensieve en glamoureuze relatie nieuw leven inblazen.


Nu, op Valentijnsdag 2011, heeft Barbie officieel ja gezegd en Ken weer in haar armen gesloten. Barbie maakte vanochtend de relatie officieel door haar status op Facebook te veranderen naar ‘in een relatie’. De twee tortelduifjes hebben zelfs hun Facebook profielen samengevoegd www.facebook.com/barbie.

Het liefdesverhaal van Ken en Barbie
Ken dook in de lente van 1961 uit het niets op en de liefde voor Barbie hing direct in de lucht. Zodra de vonk oversprong stond het Amerikaanse, modebewuste stel direct in de belangstelling en begon hun tijdloze liefdesverhaal. Hoogtepunten op het gebied van popcultuur hebben zij tot uiting gebracht met trendy kleding, bijpassend haar en hun carrières hebben generaties geïnspireerd. In de jaren ’70 werd het stel vaak samen gespot als Quick Curl Barbie en Superstar Ken met coole kapsels. Dankzij Sun Lovin Malibu Barbie en Ken werd een glanzende, zongebruinde look een rage. Het stel werden iconen van de jaren ‘80 met over de top haar en opvallende kleding als Dream Date Barbie Ken.

Back for good
Ken, de trouwe vriend, betrouwbare partner, maar ook de trendsetter en mode-icoon, is meer dan 43 jaar lang uitgegaan met ’s werelds beroemdste pop, Barbie. Ken en Barbie, verliefd sinds de middelbare school en een modelpaar werden in die periode beschouwd als intieme vrienden, wiens liefde niet te evenaren leek. Het unieke duo kende talloze romantische ogenblikken in hun camper en verzorgde gezamenlijke zang- en sportoptredens. Tot hun verrassende breuk in 2004. Ken ging op zoek naar nieuwe uitdagingen en reisde als vrijgezel de wereld rond. Hij bezocht de Indiase rijstvelden en de zonnige surfkust van Australië. Maar nu is Ken vol zelfvertrouwen terug van weggeweest. “Barbie heeft me altijd gefascineerd, omdat ze zowel jonge als oude mensen inspireert, beschikt over onuitputtelijke energie, flexibel is en, niet te vergeten, prachtige lange benen heeft!”, bekent Ken.

Ken wordt 50
Het is bijna niet te geloven, maar toch echt waar; charmeur Ken, Barbies grote liefde, wordt 50 jaar op 11 maart 2011. Sinds 1961 staat Ken al bekend als aantrekkelijke ware Jacob. Net als zijn jeugdliefde Barbie, die in 2009 50 werd, begint Ken dit jaar aan een nieuwe levensfase. Zijn jeugdige trekken zijn vervangen door die van een bereisde man, die aantrekkelijk is en kracht en levenslust uitstraalt. Dit jaar wordt het jaar van Ken. Tal van onvergetelijke evenementen zijn al gepland waarin Barbie een belangrijke rol zal spelen.

Lees meer over het liefdesverhaal en hoe de wereld hierop reageerde op www.barbieandken.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com