You are here: Home » Beauty » Test: Estée Lauder Daywear

Test: Estée Lauder Daywear

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik alle lezeressen van shoppen.blogo.nl opgeroepen om de Facebook pagina van Estée Lauder te bezoeken en daarmee gelijk kans te maken op een testproduct uit de nieuwe Daywear lijn te mogen ontvangen. En dat heb ik geweten, want ik ben werkelijk overstelpt met reactie’s van jullie met daarbij allerlei redenen waarom jullie mee wilden doen.

Ik heb uiteindelijk een keuze moeten maken uit alle inzenders en 5 dames (en ikzelf) hebben de Estée Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Lotion SPF 15 thuis gekregen en wij zijn aan het testen geslagen. De Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Lotion SPF 15 is speciaal ontwikkeld voor de vette(re) huid en zorgt ervoor dat de zgn. T-zone niet zo snel gaat glimmen.

Dit zijn de reactie’s van de testdames:

Wilma: hierbij mijn ervaringen met de toegestuurde dagcrème van Estee Lauder. De textuur van de crème is vol en zacht en smeert gemakkelijk uit. Tweemaal pompen is voldoende voor het gehele gelaat. Na het aanbrengen van de crème glimt de huid maar na enkele minuten is deze volledig ingetrokken en lijkt het de huid te matteren. Mijn advies is, wacht enkele minuten met het opbrengen van make-up (totdat  de huid niet meer glimt). De geur van de crème doet denken aan komkommer en tarwe, even wennen maar niet onaangenaam.

Femke: Ik ben erg te spreken over deze lotion! De verpakking vind ik mooi en handig! Het heeft een pompsysteem, dus je kunt goed doseren en ik denk dat de ingredienten zo ook beter behouden blijven. Het product ruikt lekker fris (komkommer-achtig) en het is erg zuinig in gebruik! Verder trekt het lekker snel in, voelt je huid gelijk superzacht aan en geeft het een mooie gezonde ‘glow’ zonder te glimmen. Ik smeer het ’s ochtends op voor de make-up en zelfs aan het einde van de dag heb ik geen glimmende T-zone! (Ik gebruik wel een mineral powder, maar dat deed ik met mijn andere creme ook, en dan had ik vaak wel wat ‘glim’ en poederde ik halverwege de dag even rijkelijk bij) Ik ben heel blij met deze crème, zeker ook omdat er een SPF in zit!

Marty: Ik ben zeer tevreden en de lotion heeft een zeer positieve werking op mijn huid. De geur is lekker fris en mijn T-zone glimt absoluut een stuk minder.

Astrid: Ik ben het product nu 1 week aan het testen en ben zeer tevreden. De crème voelt heerlijk aan,smeert goed uit en matteert meteen. Mijn huid ziet er stralend uit en mijn make-up ziet er ook beter uit,omdat ik geen “glim plekken” meer heb. Ik houd wel van een heerlijk geurende crème en helaas is dat niet zo in dit geval. Dat is dan ook het enige min puntje en verder kan ik iedereen deze crème zeker aanbevelen.

Ike: Estée Lauder DayWear maakt mijn huid heerlijk fris en door de komkommergeur. Mijn huid voelt meteen zachter aan en ziet er véél stralender uit. Door de hydratatie! Heerlijke antioxidanten die mijn lichaam nodig heeft. Dit zit niet alleen in voeding maar ook verzorgingsproducten die je jong houden en die huidveroudering tegen gaan! Ik ben héél tevreden met deze hele goede Daywear!:)

Tenslotte ikzelf: mijn huid is behoorlijk vochtarm maar ik krijg in de loop vd dag toch wel last van glimplekjes: op mijn voorhoofd, neus en kin. Dus heb ik na mijn dagcrème op de T-zone de Estée Lauder Daywear lotion gedaan en inderdaad heb ik aan het einde van de dag geen glim en houdt mijn minerale poeder ook een stuk beter. Verder hoef je maar heel weinig te gebruiken en de lotion smeert lekker uit. En tja, dat geurtje: dat went wel na verloop van tijd maar iets lekkerder was wel prettig geweest.

Conclusie: alle testdames zijn reuze tevreden met de resultaten en zouden de Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Lotion SPF 15 zo kopen. De lotion doet wat ie belooft, oa. een minder glimmende T-zone. En over het geurtje van de lotion zijn de meningen (zowel positief als negatief) verdeeld.

Ga voor meer testartikelen over de andere Estée Lauder Daywear producten die getest zijn door de lezeressen van Beautygloss.nl en Lushiousbeauty.nl naar de Estée Lauder Facebook pagina.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com