You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Ocean Spray Valentijnspakket

Mail & Win: Ocean Spray Valentijnspakket

geschreven door Constance

Het is bijna weer zover: Valentijnsdag! En natuurlijk wil je de (geheime) liefde van je leven verrassen met een romantische avond, maar je weet niet hoe! Rood is de kleur van de liefde en het liefdevolle besje, de cranberry, is jouw redder in nood!

Want de liefde (van de man of vrouw) gaat door de maag! Dus start de avond met een heerlijke ‘rozerode’ Cosmopolitan cocktail, die je met Ocean Spray Cranberrysap en de cocktailshaker-set zelf klaarmaakt. Vervolgens tover je met de Cranberry Compote van Ocean Spray in een handomdraai de lekkerste recepten op tafel. Het bereiden van een 3-gangen diner was nog nooit zo makkelijk! En prikkel de smaakpapillen met een verleidelijke cheesecake met cranberry en citroen als dessert…hiermee heb je gegarandeerd succes.Wil jij jouw liefde (opnieuw) veroveren? Speciaal om je een handje te helpen met jouw perfecte avond, geeft Ocean Spray 5 Valentijnspakketten weg. (Dit pakket bestaat uit de Ocean Spray Cranberrysappen, Cranberry compote en een cocktailshaker en bijpassende cocktailglazen.)

Wat moet je doen om een van deze verleidelijke Valentijnscadeau’s te winnen? Geef voor 12 februari as. antwoord op de volgende vraag: ‘Welke smaken hebben de Ocean Spray Cranberry dranken?’. Mail je antwoord, (incl. je naam en adres) ovv. Ocean Spray, naar shoppen.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com