Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
ladygadgets

Betalen met je smartphone

Langzamerhand gaat de pinpas verdwijnen en kan je vanaf 2014 gewoon met je smartphone je boodschappen of dat nieuwe paar schoenen betalen.

Er zijn momenteel gesprekken en testen gaande tussen de ABN Amro, ING, KPN, Rabobank, T-Mobile en Vodafone en de telefoonproducenten Apple en Nokia en deze hebben tot doel dat je je pinpas kan weggooien en dat je smartphone deze functie gaat overnemen. Zo is Apple bezig de nieuwe iPhone te voorzien van een chip en zullen banken en telecomconcerns, de door Philips, Sony en Nokia ontwikkelde chip ‘near field communication’ gaan gebruiken. Dit kleine kaartje zorgt ervoor dat er met een afstand van maximaal tien centimeter draadloos gecommuniceerd kan worden. In 2012 worden de 1e winkels al voorzien van mobiel betalen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?