Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
wonen

Origineel, eenvoudig en snel op wonen.blogo!

 

Leuk dat je op wonen.blogo zit, een site vol ideeën voor een sfeervolle en persoonlijke inrichting van allerlei ruimtes in je woning of juist door een eigen gemaakt kunstwerk een ruimte een leuk accent te geven.

Soms kun je gezellig een middag knutselen met je kinderen en soms is het een mini project wat je heerlijk alleen kunt doen. De ene keer is het snel klaar en de andere keer heeft het even iets meer tijd nodig voor het echte WOW! effect.

 Maar het is een site met heel veel inspiratie, en aan alle ideeën kun je heel eenvoudig je eigen draai of kleurgevoel geven.

Ik vond het in ieder geval erg leuk om dit bloemstuk te maken aan de hand van het vak tijdschrift De Pook, als eerste neem je een mooi dienblad waarop je allerlei verschillende wijnglazen of juist dezelfde wijnglazen leuk groepeert. Vervolgens vul je glazen op gevoel met verschillende soorten bloemen, groen en andere decoratieve materialen.

Het dienblad heb ik afgemaakt met doorzichtige steentjes uiteraard zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. 

Maar blader lekker door wonen.blogo laat je inspireren en ga vooral aan de slag met deze interieuroppeppers. En dit is maar 1 idee… wilt u meer ideeen? Vraag eens een interieurtipgever bij u thuis voor nog meer interieurtips!

Nelleke van Dongen, InterieurTipgever Zeeland

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?