Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeaumaand; MIZU drinkflessen December cadeaumaand; MIZU drinkflessen
  • Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder
  • SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit
  • Handige tips voor een lange vliegreis Handige tips voor een lange vliegreis
  • Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles
  • Marie Stella Maris cadeaus Marie Stella Maris cadeaus
shoppen

Waterfles

Vorige week heb ik kennis gemaakt de allernieuwste waterflesjes, nl. de Bobble.

De Bobble komt uit de VS en is ontwikkeld door de Amerikaanse industriële ontwerper Karim Rashid en is een hip en origineel ‘groen’ product. De Bobble bestaat een plastic (herbruik- en recyclebaar) flesje en een los koolstoffilter. Dit koolstoffilter is verkrijgbaar in 6 kleuren en hierdoor wordt gewoon kraanwater omgevormd tot bronwater. En 1 filter zuivert 150 liter kraanwater (gelijk aan 300 flesjes!), (genoeg voor ong. 2 maanden water drinken) en daarna vervang je alleen het filter zonder dat je het hele flesje hoeft weg te gooien. (Want al die lege flesjes zorgen voor een hele grote afvalberg, en als je een gewoon flesje hergebruikt is dit niet goed voor je gezondheid want het drinktuitje wordt dan een broedplaats van bacteriën.) En het Bobble flesje kan je schoonmaken dmv. water en een beetje afwasmiddel en dit geldt ook voor het filter (met heet water).

Je kunt Bobble nu nog alleen kopen bij oa. de Bijenkorf en online, maar er komen nieuwe verkooppunten aan. Dus als je een groene waterdrinker bent, doe dan net als ik, en schaf een Bobble aan. (Je kon mij tijdens de AIFW tegenkomen met een roze Bobble.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?