You are here: Home » Digitale fotografie » Samsung digitale camera’s

Samsung digitale camera’s

geschreven door Constance

Dat Samsung functionaliteit met een mooi design belangrijk vindt blijkt wel uit de 3 nieuwe digitale camera’s, uit de Samsung ST-serie, die zijn geïntroduceerd.

Alle 3 modellen hebben een groothoeklens, 5x zoom en kunnen video’s in HD kwaliteit opnemen. De designcamera’s komen uit in fashionkleuren zoals silver, indigo blue, tomato red, pink, purple en orange. De drie superslanke camera’s zijn 17 millimeter dun, waardoor je ze zo in je handtas knt doen.De ST95 heeft 16 megapixels en de ST90 en ST65 14 megapixels. En met Smart Auto maak je altijd de perfecte foto want hiermee wordt de beste instelling wordt je ingesteld.  Met Smart Filter kun je speciale effecten aan je foto’s en video’s meegeven, zoals miniatuureffect, compositiecontrast en ‘fisheye’-filter waarmee je de beelden stijlvol vervormt. Het Smart Album zorgt er voor dat je foto’s makkelijk terug te vinden zijn. Smart Album sorteert de foto’s op soort, datum en zelfs op gezichten. Dat maakt foto’s opzoeken op je camera makkelijker dan ooit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com