You are here: Home » Beauty » Ladyshape voor Valentijnsdag

Ladyshape voor Valentijnsdag

geschreven door Constance

De Ladyshape heeft er weer een nieuw figuurtje bij, na  de shavingtool met een streepje (Brazilian) en een driehoek (Triangle) waar ik al eerder over geschreven heb. (Je kunt dat artikel hier nalezen.)

Speciaal voor iedereen die een origineel (Valentijns)cadeau zoeken is er nu de Intimate Shaping Tool Heart! Nadat je je schaamhaar hebt getrimd leg je het sjabloon op je huid en scheer je er omheen en dan heb je gelijk het perfecte hartje. Vanaf nu kan je voor het Ladyshape hartje terecht online of tot 14 februari bij Etos. (Speciale introductieprijs van euro 9,95.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?