Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Valentijnsdag bij HEMA Valentijnsdag bij HEMA
  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
shoppen

Ladyshape voor Valentijnsdag

De Ladyshape heeft er weer een nieuw figuurtje bij, na  de shavingtool met een streepje (Brazilian) en een driehoek (Triangle) waar ik al eerder over geschreven heb. (Je kunt dat artikel hier nalezen.)

Speciaal voor iedereen die een origineel (Valentijns)cadeau zoeken is er nu de Intimate Shaping Tool Heart! Nadat je je schaamhaar hebt getrimd leg je het sjabloon op je huid en scheer je er omheen en dan heb je gelijk het perfecte hartje. Vanaf nu kan je voor het Ladyshape hartje terecht online of tot 14 februari bij Etos. (Speciale introductieprijs van euro 9,95.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?