You are here: Home » e-Readers & e-Books » Win een Sony Reader Pocket Edition

Win een Sony Reader Pocket Edition

geschreven door Constance

Wat doe je dit jaar met Valentijnsdag? Zit je te broeden op iets origineels maar kom je er niet uit? Van 1 tot 10 februari 2011 organiseert Sony de ‘Readers in love’-wedstrijd om je geliefde dit jaar echt te verrassen. Je hoeft echt geen Shakespeare te zijn, met een beetje inspiratie en je online vrienden en volgers kom je er ook.

Vanaf 1 februari kun je  terecht op de site www.readersinlove.com. Op deze site post je een romantische, grappige of stoute tekst voor je geliefde. Daarna een passende achtergrond uitkiezen, een foto uploaden, zelf maken via de webcam of selecteren via je Facebook-account en de schiftingsvraag beantwoorden. Druk dan op de ‘Neem deel’-knop en vraag je vrienden om op je te stemmen via Twitter of Facebook. Je Valentijnsverklaring is ook te downloaden in pdf-formaat, zodat je je aandacht voor je geliefde altijd kan bewijzen!

Op 10 februari sluit de actie en de 5 meest populaire inzendingen krijgen een zilveren Sony Reader Pocket Edition met de eigen boodschap als welkomsttekst. Het perfecte romantische cadeau!

De Reader Pocket Edition, de digitale boekenlezer van Sony, is het perfecte speeltje voor elke boekenfan:
•    een intern geheugen van 2 GB waardoor je tot 1.200 boeken mee kunt nemen.
•    verbeterd aanraakscherm van 5” (zo groot als een pocket) waarop met één vinger gebladerd, tekst gemarkeerd of aantekeningen zijn te maken.
•    met de geïntegreerde woordenboeken kan je de betekenis van een onbekend woord opzoeken.
•   Door de E Ink Pearl elektronische inkt  lijkt het scherm op papier en is heel goed te lezen bij direct zonlicht, zonder vermoeide ogen.
•    deze Readers ondersteunen verschillende digitale publicatieformaten, inclusief EPUB, zodat je de vrijheid hebt om elektronische boeken te kopen of gratis te downloaden van diverse plaatsen, ook bij elektronische boekhandels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com