You are here: Home » Ladygadgets » Mail & Win: Wellness VivaBox

Mail & Win: Wellness VivaBox

geschreven door Constance

DEZE MAIL & WIN ACTIE IS AFGELOPEN

Speciaal omdat het bijna Valentijnsdag is mag ladygadgets.blogo.nl, namens VivaBox.nl, de Wellnessbox weggeven.

De VivaBox is een cadeaubon met een extraatje. Er zijn 3 verschillende Vivaboxen: Parfum, Wijn en Wellness. In de box zit, naast de bon, parfum- of wijnflesjes of 3 bodyproducten. In de wellnessbox zitten 3 Yaoké bodyproducten en kan je een keuze maken uit 40 verschillende wellness arrangementen. ( In de parfumbox zitten 10 verschillende geurtjes (voor de heren 8) en hieruit maak je je keuze. De parfumbon kan daarna inwisselen bij Ici Paris XL en bij de wijnbox zitten er 5 kleine flesjes met wijn in de box en daaruit kies je 1 wijn.) De Vivaboxen kan je natuurlijk online bestellen, maar ook bij verschillende winkels kopen.

Nu mag ik, speciaal voor de abonnees van de Ladygadgets Nieuwsbrief, een Wellness Vivabox (ter waarde van euro 54,95) cadeau geven. Wat moet je doen om deze prijs te winnen?  Geef antwoord op deze vraag: “Bij welke winkels kan je de Vivabox kopen?” Mail het antwoord, (incl. naam en adresgegevens), voor vrijdag 11 februari as. naar: ladygadgets.blogo.nl@gmail.com, ovv. Wellnessbox. (De winnaar krijgt automatisch bericht, maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com