You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Parfum VivaBox

Mail & Win: Parfum VivaBox

geschreven door Constance

Speciaal omdat het bijna Valentijnsdag is mag shoppen.blogo.nl, namens VivaBox.nl, een Parfumbox weggeven.

De VivaBox is een cadeaubon met een extraatje. Er zijn 3 verschillende Vivaboxen: Parfum, Wijn en Wellness. In de box zit, naast de bon, parfum- of wijnflesjes of 3 bodyproducten. In de parfumbox zitten 10 verschillende geurtjes (voor de heren 8) en hieruit maak je je keuze. De parfumbon kan daarna inwisselen bij Ici Paris XL. (Bij de wijnbox zitten er 5 kleine flesjes met wijn in de box en daaruit kies je 1 wijn en bij de wellnessbox krijg je 3 bodyproducten en kan je kiezen uit 40 verschillende arrangementen.) De Vivaboxen kan je natuurlijk online bestellen, maar ook bij verschillende winkels kopen.

Nu mag ik, speciaal voor de abonnees van de Shopaholic Nieuwsbrief, een Parfum Vivabox (ter waarde van euro 49,95) cadeau geven. Wat moet je doen om deze prijs te winnen?  Geef antwoord op deze vraag: “Bij welke winkels kan je de Vivabox kopen?” Mail het antwoord, (incl. naam en adresgegevens), voor vrijdag 11 februari as. naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com, ovv. parfumbox. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com