You are here: Home » Shoppen » Make-up van glas

Make-up van glas

geschreven door Constance

Onderstaand artikel is geschreven door gastblogster Lotte

Er zijn maar weinig vrouwen die geen make-up dragen. Of het nou gaat om een beetje mascara, lippenstift of nagellak. Veel vrouwen durven niet eens zonder make-up de deur uit! Waar zouden we zijn zonder al deze mooie producten die onze uiterlijke verzorging een handje helpen?

Daarnaast is make-up is niet alleen functioneel; de verpakkingen zijn soms ook een lust voor het oog. Althans, als we de jonge designer Ǻsa Jungnelius mogen geloven. Zij ontwierp namelijk voor het Zweedse glasdesignmerk Kosta Boda de Make Up serie, bestaande uit grote nagellakflessen, lipsticks en glossy lippen van glas, maar ook schalen die de vorm hebben van een grote druppel nagellak en een waxinelichthouder in de vorm van een ring met een grote diamant. Gewoon, om als decoratie in je huis neer te zetten.

Als klein meisje was ik al gefascineerd door glazen parfumflesjes, vanwege de variërende vormen en de glans. Ik heb ze zelfs een tijdje verzameld en uitgestald in mijn kamer. Je zult begrijpen dat de Make Up serie dus gelijk bij mij in de smaak viel. Het meest opvallende item uit de collectie vind ik toch wel de limited edition: een halve meter hoge, lichtroze lipstick, gespot tijdens het winkelen in Utrecht, toen ik even binnenliep bij designwinkel Mobach. De glasobjecten van de Make Up serie vormen een ware eyecatcher in een moderne inrichting. En ineens was make-up niet meer zo alledaags…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com