Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Make-up van glas

Onderstaand artikel is geschreven door gastblogster Lotte

Er zijn maar weinig vrouwen die geen make-up dragen. Of het nou gaat om een beetje mascara, lippenstift of nagellak. Veel vrouwen durven niet eens zonder make-up de deur uit! Waar zouden we zijn zonder al deze mooie producten die onze uiterlijke verzorging een handje helpen?

Daarnaast is make-up is niet alleen functioneel; de verpakkingen zijn soms ook een lust voor het oog. Althans, als we de jonge designer Ǻsa Jungnelius mogen geloven. Zij ontwierp namelijk voor het Zweedse glasdesignmerk Kosta Boda de Make Up serie, bestaande uit grote nagellakflessen, lipsticks en glossy lippen van glas, maar ook schalen die de vorm hebben van een grote druppel nagellak en een waxinelichthouder in de vorm van een ring met een grote diamant. Gewoon, om als decoratie in je huis neer te zetten.

Als klein meisje was ik al gefascineerd door glazen parfumflesjes, vanwege de variërende vormen en de glans. Ik heb ze zelfs een tijdje verzameld en uitgestald in mijn kamer. Je zult begrijpen dat de Make Up serie dus gelijk bij mij in de smaak viel. Het meest opvallende item uit de collectie vind ik toch wel de limited edition: een halve meter hoge, lichtroze lipstick, gespot tijdens het winkelen in Utrecht, toen ik even binnenliep bij designwinkel Mobach. De glasobjecten van de Make Up serie vormen een ware eyecatcher in een moderne inrichting. En ineens was make-up niet meer zo alledaags…

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?