You are here: Home » Columns » Uit de (oude) kast en in de kast van ID kast en Kastwerk.

Uit de (oude) kast en in de kast van ID kast en Kastwerk.

geschreven door Constance

Wil je eens iets anders aan de muur met een persoonlijke touch, dan is dit nieuwe opbergsysteem misschien iets voor jou.

 iDkast laat zien wat je in huis hebt en biedt enorm veel mogelijkheden om je persoonlijke kast te maken. Wil je een kast in de vorm van een boom, als letter of woord: alles kan met iDkast.

 iDkast is leverbaar in twee verschillende maatvoeringen en is eindeloos uit te breiden binnen de door jou gekozen uitvoering. De iD/S uitvoering bestaat uit kleine modules voor alledaagse spullen en/of accessoires. De iD/L uitvoering bestaat uit grote modules voor servies, boeken, elektronica etc.

Daarnaast zijn de modules ook in verschillende kleuren/ houtsoorten leverbaar waardoor je een heel persoonlijke kast kunt creëren.

 De modules zijn zowel staand als hangend aan de muur te gebruiken. Ze bestaan uit hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen.

  Id kast is een onderdeel van Kastwerk. Kastwerk ontwerpt en realiseert meubels op maat voor particulieren en bedrijven. De ontwerpen zijn een combinatie van specifieke wensen van de klant en de karakteristieke stijl van Kastwerk.

Milou Visser, InterieurTipgever regio Flevoland e/o

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tweets die vermelden Uit de (oude) kast en in de kast van ID kast en Kastwerk. - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 29 januari 2011 - 08:54

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Linders Iris. Linders Iris heeft gezegd: Uit de (oude) kast en in de kast van ID kast en Kastwerk. – Wonen …: iDkast is leverbaar in twee verschillende… http://bit.ly/fzVTHn […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com