Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
wonen

Huis gekocht (deel 14), de tuin.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in dertien delen heb geschreven over mijn belevenissen over de aankoop en inrichting van ons huis. Zoals ik heb beloofd zou ik verslag gaan doen over onze tuin. Want deze moet nu worden aangepakt! Hierbij los ik mijn belofte in!

En zo goed als ik weet hoe het interieur moet worden. Zodra ik ga nadenken over de vormgeving over de tuin… slaan mijn hersenen op tilt.  

Echt geen idee hoe het moet worden. Natuurlijk weet ik wat ik wel en niet mooi vind. Maar… we hebben thuis verschillende smaken als het op de tuin aankomt. En wat doe je dan? Juist! Een tuinarchitect inschakelen. En laten we nou een nét afgestudeerde tuinarchitect in onze vriendenkring hebben!

 Dus we hebben hem de opdracht gegeven een ontwerp te maken. Heerlijk om iemand zijn radertjes te laten werken voor ons!  Hij heeft ons de opdracht gegeven om op twee grote vellen (1 rood en 1 groen) plaatjes van tuinen te plakken. Op de rode alles wat we echt niet mooi vinden en op de groene wat we dus wél mooi vinden. En erg leuk idee want wat blijkt… door samen deze vellen vol te plakken komen we erachter dat er toch dingen zijn die we alle twee mooi vinden!

 Met deze vellen en aanwijzingen van ons gaat hij nu aan de slag!  Nu op zoek naar een goede tuinman die als het ontwerp klaar is, onze plannen kan gaan verwezenlijken. Probleempje:…we kennen geen goede tuinman-bedrijf die de tuin kan aanleggen. Ken jij iemand bij ons in de omgeving Alkmaar? Laat het me weten!

 Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?