You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Samsung Smartphones

Nieuwe Samsung Smartphones

geschreven door Constance

De Samsung Galaxy serie is behoorlijk uitgebreid, er zijn nl. 3 modellen bijgekomen. (En vanavond wordt de Samsung Smartphone powered by SuperTrash tijdens de AIFW gelanceerd, daarover lees je morgen meer.)

Bij alle Samsung smartphones heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 100.000 applicaties uit de online shops Android Market™ en Samsung Apps. De Social Hub brengt je telefoonboek, e-mail, instant messaging en sociale netwerken op één plek bij elkaar. Daardoor ben je op elk moment van de dag op de hoogte van de online activiteiten van je contacten. Op het touchscreen is sms’en en e-mailen eenvoudig omdat je via Swype  anderhalf keer zo snel de tekst invoert.

De Samsung Galaxy Ace is bedacht voor zgn. young professionals met een druk sociaal leven en heeft een simpel en stijlvol design. Hij heeft een 3,5 inch HVGA display en een 800MHz processor, voice search en de ThinkFree document viewer. (Euro 349,-.)

Samsung Galaxy Gio is eveneens ontwikkeld voor de young professional die design (Gio betekent in het Italiaans juweel) belangrijk vinden en met hun vrienden in contact willen blijven dmv. social media. (Euro 249,-)

Tenslotte is er de Samsung Galaxy Mini en deze is perfect voor jongeren die hun 1e smartphone gaan aanschaffen. De Mini heeft een 3,14 inch scherm,  Google™ voice action, Quick Office document viewer en een 600MHz processor biedt de Galaxy Mini alles wat een smartphone moet hebben. (Euro 199,-.)

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Nieuwe Samsung Smartphones - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 29 januari 2011 - 13:20

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door mobilesmartfoon, Kumlar Media. Kumlar Media heeft gezegd: Nieuwe Samsung Smartphones – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/UuDlS #socialmedia […]

Reageer
Tweets die vermelden Nieuwe Samsung Smartphones - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 29 januari 2011 - 13:20

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door mobilesmartfoon, Kumlar Media. Kumlar Media heeft gezegd: Nieuwe Samsung Smartphones – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/UuDlS #socialmedia […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com