Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
ladygadgets

Nieuwe Samsung Smartphones

De Samsung Galaxy serie is behoorlijk uitgebreid, er zijn nl. 3 modellen bijgekomen. (En vanavond wordt de Samsung Smartphone powered by SuperTrash tijdens de AIFW gelanceerd, daarover lees je morgen meer.)

Bij alle Samsung smartphones heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 100.000 applicaties uit de online shops Android Market™ en Samsung Apps. De Social Hub brengt je telefoonboek, e-mail, instant messaging en sociale netwerken op één plek bij elkaar. Daardoor ben je op elk moment van de dag op de hoogte van de online activiteiten van je contacten. Op het touchscreen is sms’en en e-mailen eenvoudig omdat je via Swype  anderhalf keer zo snel de tekst invoert.

De Samsung Galaxy Ace is bedacht voor zgn. young professionals met een druk sociaal leven en heeft een simpel en stijlvol design. Hij heeft een 3,5 inch HVGA display en een 800MHz processor, voice search en de ThinkFree document viewer. (Euro 349,-.)

Samsung Galaxy Gio is eveneens ontwikkeld voor de young professional die design (Gio betekent in het Italiaans juweel) belangrijk vinden en met hun vrienden in contact willen blijven dmv. social media. (Euro 249,-)

Tenslotte is er de Samsung Galaxy Mini en deze is perfect voor jongeren die hun 1e smartphone gaan aanschaffen. De Mini heeft een 3,14 inch scherm,  Google™ voice action, Quick Office document viewer en een 600MHz processor biedt de Galaxy Mini alles wat een smartphone moet hebben. (Euro 199,-.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?