You are here: Home » Fashion » H&M recycled Lanvin collectie

H&M recycled Lanvin collectie

geschreven door Constance

Ondanks het feit dat er honderden mensen in rij hebben gestaan voor de Lanvin loves H&M collectie zijn er toch nog behoorlijk wat kledingstukken blijven hangen in de winkels en de online shops.

En H&M zou H&M niet zijn als ze met de overgebleven ‘winkeldochters’ niet iets van plan zijn, ze gaan ze nl. hergebruiken. (En dat geldt ook voor een aantal andere collectie’s.) Onder de naam  H&M Waste wordt deze H&M collectie een exclusieve lijn en bestaat onder andere uit jurkjes, tassen en vesten met prints en grafische patronen. De H&M Waste collectie zal in geselecteerde filialen te koop zijn. Om welke filialen dit gaat en wanneer is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com