You are here: Home » Gadget nieuws » Introductie Samsung Galaxy Ace

Introductie Samsung Galaxy Ace

geschreven door Constance

Gisterenavond, tijdens de AIFW, heeft Samsung haar nieuwe Smartphone geïntroduceerd, de Samsung Galaxy Ace powered by SuperTrash.

In het gezelschap van veel genodigden, BN-ers en pers werd de 1e Samsung Galaxy Ace officieel uitgereikt aan Olcay Gülsen, de eigenaresse van SuperTrash en het gezicht van de nieuwe Samsung Smartphone. Tevens heeft Olcay een speciaal tasje ontworpen voor de Samsung Galaxy Ace. De SuperTrash phone bag is te dragen als een tasje, maar je kunt ook het beschermhoesje los gebruiken. Hierdoor heb je je Galaxy Ace altijd bij de hand.

De Samsung Galaxy Ace is net een tikje kleiner dan de Samsung Galaxy en heeft een witte cover. Hierdoor is ie, vind ik zelf, meer een Ladysmartphone. Natuurlijk heeft de Ace dezelfde mogelheiden als haar grotere broer en kan je dmv. Android Market & Samsung Apps allerlei app’s downloaden. (Er zijn ook heel veel app’s speciaal voor vrouwen ontwikkeld.) En Social Hub  brengt je telefoonboek, e-mail en sociale netwerken op één plek bij elkaar. Wanneer je last minute een document wilt inkijken, gebruik je de ThinkFree document viewer. Verder heeft de Ace natuurlijk ook Swype en kan je dmv. Google Voice Search spraakgestuurd zoeken op internet en heb je altijd je eigen navigatiesysteem bij je (Google Maps).

Vanaf februari ligt de Samsung Galaxy Ace, incl. de bijzonder mooie SuperTrash phonebag en het SuperTrash magazine in de winkels. (Euro 349,-). Natuurlijk kan je binnenkort een uitgebreide test lezen op ladygadgets.blogo.nl want ik ben ook een van de gelukkigen die de Samsung Galaxy Ace mee naar huis mocht nemen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TSktvkvc0JQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com