Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Introductie Samsung Galaxy Ace

Gisterenavond, tijdens de AIFW, heeft Samsung haar nieuwe Smartphone geïntroduceerd, de Samsung Galaxy Ace powered by SuperTrash.

In het gezelschap van veel genodigden, BN-ers en pers werd de 1e Samsung Galaxy Ace officieel uitgereikt aan Olcay Gülsen, de eigenaresse van SuperTrash en het gezicht van de nieuwe Samsung Smartphone. Tevens heeft Olcay een speciaal tasje ontworpen voor de Samsung Galaxy Ace. De SuperTrash phone bag is te dragen als een tasje, maar je kunt ook het beschermhoesje los gebruiken. Hierdoor heb je je Galaxy Ace altijd bij de hand.

De Samsung Galaxy Ace is net een tikje kleiner dan de Samsung Galaxy en heeft een witte cover. Hierdoor is ie, vind ik zelf, meer een Ladysmartphone. Natuurlijk heeft de Ace dezelfde mogelheiden als haar grotere broer en kan je dmv. Android Market & Samsung Apps allerlei app’s downloaden. (Er zijn ook heel veel app’s speciaal voor vrouwen ontwikkeld.) En Social Hub  brengt je telefoonboek, e-mail en sociale netwerken op één plek bij elkaar. Wanneer je last minute een document wilt inkijken, gebruik je de ThinkFree document viewer. Verder heeft de Ace natuurlijk ook Swype en kan je dmv. Google Voice Search spraakgestuurd zoeken op internet en heb je altijd je eigen navigatiesysteem bij je (Google Maps).

Vanaf februari ligt de Samsung Galaxy Ace, incl. de bijzonder mooie SuperTrash phonebag en het SuperTrash magazine in de winkels. (Euro 349,-). Natuurlijk kan je binnenkort een uitgebreide test lezen op ladygadgets.blogo.nl want ik ben ook een van de gelukkigen die de Samsung Galaxy Ace mee naar huis mocht nemen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TSktvkvc0JQ[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?