You are here: Home » Fashion » Catwalkshow AIFW 2011

Catwalkshow AIFW 2011

geschreven door Constance

Gisteren heb ik weer 2 geweldige Catwalkshows mogen bekijken tijdens de AIFW.

Als 1e was de show van Tony Cohen aan de beurt, waarbij supermodel Kim Feensta ook meeliep. Hier vielen me heel veel draperieën en capes op. Ook werd er veel brons in de avondkleding gebruikt, met een combinatie van zwart. Verder was er ook veel leer en bont en de hoofdkleuren waren beige, bruin en zwart of een combinatie van deze. Ik vind het jammer dat deze Amsterdamse ontwerper in eigen land nog niet zo bekend is, want hij is al jaren een bekend gezicht tijdens de New York Fashion Week. Maar wat niet is kan nog komen, niet?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UsyqGuwopvs[/youtube]

Na de introductie van de Samsung Ladysmartphone Galaxy Ace powered by SuperTrash mocht ik ook de catwalkshow van SuperTrash bijwonen in een afgeladen volle Gashouder. (Er waren meer mensen dan zitplaatsen wat tot hilarische taferelen heeft geleid, alle trappen waren dubbel bezet.) De show was zeer spectaculair met ronde catwalk en hierdoor kan iedereen de modellen een paar keer bewonderen. Ook in de SuperTrash collectie veel beige en zwart en een combinatie van hele korte jurkjes en wat meer ‘nette’ rokken en broeken. (Maar dat is ook logisch met het thema Smart & Sexy.) Volgens mij was deze show toch wel de show waar iedereen naar toe wilde om zien en gezien te worden en een spetterende show was het absoluut.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q6Wpjgl2sVo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com