You are here: Home » Beauty » L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara

L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara

geschreven door Constance

L’Oréal Paris heeft weer een nieuwe mascara ontwikkeld, de Lash Architect 4D.

Deze nieuwe mascara heeft een spiraalvormige borstel met vier compartimenten, die elk in tegenovergestelde richting draaien zodat er meer mascara op de borstel achterblijft. Het unieke twist design verdeelt gelijk ook alle mascara gelijkmatig over de haartjes en hierdoor krijg je meer volume. Het slanke, langwerpige borsteluiteinde zorgt ervoor dat de 4D vezels zo egaal mogelijk aan elk haartje afzonderlijk hechten, voor extra verlenging. Door het speciale spiraalvormige borsteltje wordt elk haartje bereikt (ook de kleine haartjes in de ooghoeken) en makkelijker gelift om snel op lengte te komen en zorgt voor een perfecte separatie, voor een intense blik. De asymmetrische vorm van het borsteltje maakt het mogelijk alle haartjes te bereiken, vanuit elkepositie. Het borsteltje volgt ook heel nauwkeurig de natuurlijke groeirichting, zodat er een mooie golving en een perfecte separatie ontstaat met als resultaat een prachtige krul die lang in vorm blijft.

De traditionele zwarte pigmenten zijn vervangen door unieke Carbon Black pigmenten, die de haartjes 2x intenser zwart kleuren. Een extra toevoeging van polymeren helpt de haartjes beter ‘in de krul’ te zetten en de vorm langer te behouden. De haartjes worden direct perfect gesepareerd door een mix van twee verzachtende natuurlijke wassoorten, carnauba wax en rijstzemelen wax, die ervoor zorgen dat de mascara soepel blijft, niet gaat klonteren en zeer glad en gelijkmatig hecht.

De L’Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara is de aankomende week bij het Kruidvat in de aanbieding, je betaalt slechts euro 12,49.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com