Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
  • Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum
  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; IMAGE Skincare Iluma producten Test; IMAGE Skincare Iluma producten
shoppen

Test: Embryolisse anti-age

Ik heb jullie 2 weken geleden al gemeld dat, eindelijk, het Franse cosmeticamerk Embryolisse, in Nederland verkrijgbaar is.

De Embryolisse serie bestaat uit een 4-tal huidverzorgingslijnen: hydrateren, reinigen,voeden en Anti-Age. Ik ga iets meer uitleggen over de Anti-Age serie, aangezien ik afgelopen woensdag een testproduct uit de Anti-Age serie thuisgestuurd heb gekregen: het Sérum Anti-age Redensifiant.

Wat doet dit serum precies? Het is een sterke concentratie van verjongende, reactiverende ingrediënten. DE Metabiotic en vitamine E zijn krachtige regenerende en antioxidant bestanddelen die de collageen productie stimuleren en helpen het elastine in stand te houden en vult de huid weer op dmv. een grote dosis hyaluronzuur. De structuur van de huid wordt versterkt, verstevigd ,opgevuld en elastischer en kleine rimpeltjes vervagen en diepere rimpels verminderen.

Je kunt het serum als nachtverzorging gebruiken en overdag onder je dagcrème. Het 1e wat me opviel is dat het een zeer vloeibaar serum is, dus heb je maar heel weinig nodig en smeert het erg goed uit. Ik ben heel benieuwd hoe het resultaat zal zijn na 1 week, want dan moet je al wel een significant verschil kunnen zien.

De gehele Anti-age lijn bestaat uit een 8-tal producten waarvan er 4 speciaal ontwikkeld voor de 35+ huid en 4 voor de 50+ huid. Nu denk je misschien dat Embryolisse een heel kostbaar verhaal is, maar dat is absoluut niet het geval de duurste crème en serum kost euro 39,50 en de rest zit daar allemaal onder.

De test wordt vervolgd…..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?