Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zweedse laptoptassen Zweedse laptoptassen
  • Leren laptopsleeves Leren laptopsleeves
  • Apple hoezen van COTEetCIEL Apple hoezen van COTEetCIEL
  • Eco hoesjes van kurk voor je laptop en telefoon Eco hoesjes van kurk voor je laptop en telefoon
ladygadgets

iPhone 4 hoesjes

Bij de onlinewinkel Dress My iPhone kan je terecht voor allerlei verschillende soorten iPhone 4 hoesjes, sleeves en covers (en ook voor de iPhone 3G).

Nu heeft het merk SwitchEasy voor het eerst een leren hoesje in haar collectie opgenomen, de SwitchEasy DUO. De DUO is een iPhone 4 hoesje waarbij zowel aan de boven- als de onderkant openingen zitten en hierdoor kan je je iPhone 4 aan twee kanten in het hoesje schuiven en door de lus kan ie niet uit de SwitchEasy DUO vallen. De DUO is gemaakt van mooi en soepel leer en aan de binnenkant zit microfiber waardoor je schermpje elke keer automatisch wordt schoongemaakt. Verder krijg je er 2 screenprotectors (incl. squeegee) en een microfiber doekje bij. De SwithEasy Duo is er in het wit, zwart en camel leer. Ik heb zelf een ook een exemplaar van de SwitchEasy DUO thuis gekregen en het is een heel mooi, heerlijk soepel, leren unisex hoesje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?