You are here: Home » Gadgets » VIP komt met nieuwe modellen bag-in-bag

VIP komt met nieuwe modellen bag-in-bag

geschreven door Constance

Het Franse merk Tintamar is vooral bekend geworden door de V(ery) I(mportant) P(ocket), en de VIP is dan ook al een aantal jaren een groot succes (ik heb er zelf de VIP ONE) en er zijn een paar nieuwe modellen uitgekomen.

Want wat denk ja ven de VIP MUM, een luiertas ‘vermomd’ als bag-in-bag. De VIP MUM heeft 10 vakken, 2 afneembare delen (waarvan de ene een flessenkruik is en de andere voor bijv. luiers) en een schouderriem. En de VIP MUM is er in het roze en in het blauw. Er is, ideaal voor  heren en dames die veel op reis zijn, ook de VIP TRAVEL. De VIP TRAVEL heeft maar liefst 12 vakken en is perfect om al je reisaccessoires keurig in op  te bergen. En je paspoort en andere kostbaarheden kan je in het grote ritsvak kwijt. En vind je de VIP ONE te klein of heb je altijd een grote tas bij je, dan is de VIP TWO het beste model voor jou, deze heeft extra (grote) opbergvakken en ook nog een groot ritsvak. (Er zijn nog heel veel andere modellen beschikbaar, kijk hiervoor even op de website van Tintamar.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com