You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Philips Stofzuiger

Nieuwe Philips Stofzuiger

geschreven door Constance

Op een of andere manier zijn zgn. steel (rechtopstaande) stofzuigers in Nederlandse huishoudens totaal niet populair en dat terwijl ze reuze handig zijn want ze nemen minder ruimte in en zijn ook nog een vriendelijker voor je rug.

Philips heeft nu de (draadloze) DailyDuo Steelstofzuiger geïntroduceerd en dit is een zgn. 2-in-1 model: een stofzuiger met een geïntegreerde kruimeldief die er ook nog eens erg mooi uitziet. Je kan de kruimelzuiger dmv. het QuickDraw-ontkoppelingssysteem gemakkelijk losmaken van de steelstofzuiger.  Je kunt de stofzuiger (met of zonder de kruimelzuiger erop) makkelijk rechtop zetten. En doordat ie een oplaadbare accu heeft kan je overal komen zonder dat je een (tekort) snoer hebt en als de steelstofzuiger opgeladen is wordt het oplaadsysteem uitgeschakelt waardoor je energie bespaart. Op een volle accu kan je 20 minuten zuigen en hij wordt geleverd incl. 2 extra mondstukken (voor meubels en voor kieren).

Ik krijg binnenkort van Philips een testmodel van de DailyDuo binnen dus binnenkort meer over deze mooie design steelstofzuiger.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eBdOj7QaApo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com